Jump to content

MiniMiittiä?


nenna

Recommended Posts

Olen kovasti tottunu toisessa Autokerhossa touhuumaan noiden miittien kanssa..ja olisi kiva tutustua myös Miniporukoihin, ja ennenkaikkea päästä porukalla kokoontumaan ja ajelemaan.. ;D

Vanhemmat Ministerit vissiin kokoontuu jossain kesän aikana..toki miksei sinnekkin..mutta eritoten kiinnostaisi BmwMinsku-Porukat.. ;)

 

Onkos jotain suunnitteilla ja pitääkö suunnitella..? :))

Link to comment
Share on other sites

Turun Miniporukka kokoontuu joka kuukauden ensimmäinen torstai Auranlaakson ABC:lla klo 18:00. Kyllä meidän sekaan uskaltaa uudemmallakin MINI:llä tulla -ei me kivitetä !! ;) ;D

Ja ajelemaan lähdetään jonnekin, jos saadaan hyvin autoja kokoon. Viime viikolla ei ollu kuin 3 Miniä ni ei lähdetty kurvailemaan, mut turistiin muuten kaffekupposten äärellä.

Olis se sun GP kiva nähdä livenä... ;) 8)

Link to comment
Share on other sites

..paha pvä tuo Torstai..aina melkeen iltasella duunissa..täytyy joku La järjestää..ja semmonene ns. Ajomiitti, et lähetään heittämään joku hiukan pidempi lenkki..piipahtamaan jossain lähicityssä..taikka miksei kauempanakin..ja kesällä olis kiva hyödyntää noita pikkusia mutkapätkiä..mitä riittää kyllä.. 8)

 

..toisen kerhon kanssa ollaan tehty sellasia 200-900km Ajomiittejä.. ;) ..ne on kivoja, välillä paistettu vaikkapa makkaraa jossain keskellä ei mitään.. :))

Link to comment
Share on other sites

  • 3 viikkoa myöhemmin...
  • 1 year later...

Nyt tulevana sunnuntaina 17.8. klo 11 eteenpäin järjestetään Lakeuren Minimiittinki. Vaikka nimi viittaakin lakeuteen ja Pohjanmaahan, tervetulleita on kaikki niin kauempaa kuin lähempääkin, Miniharrastajat, niin uudet kuin vanhat.

 

Toivotaan hyvää osanottoa että saatais tehdä vuosittainen tapahtuma! :)

 

Täältä lisätietoa: http://www.anvianet.fi/hanhikosket/minimiittinki2014.pdf

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...