Jump to content

Morris Mini 850 vm.67 sisustan väri


OJO

Recommended Posts

Purin tuossa sisustan Ministä poies, ja ajattelin tilata Englannista(www.newtoncomm.co.uk) uudet koelaudan verhoilut. Autossa on verhoilun värinä Porchelain Green, mutta katon ja koelaudan verhoilut ovat vaaleat. Nähtävästi ne ovat kyllä alkuperäiset, mutta osaisiko joku kertoa mikähän niiden värityksen nimi on. Tuolla Englannissa myyvät kyllä verhoiluja Porscelain Greeninä, mutta ainut vaalea on siellä Grey Headlining. Tietäisin siten mitä sieltä tilata, jotta saisin alkuperäisen ulkonäon säilytettyä :)

Link to comment
Share on other sites

Suomeen tulleissa tavallisissa karvalakki kasipuolikkaissa oli tuohon aikaan tosiaan saman värinen kojelaudan verhous kuin kattoverhous. Jostain syystä kauppaavat erivärisenä näitä, mutta ainakin minä sain aina tilauksesta oikeita. Listatavaraa ei ne olleet. Oikea väri on " Pale Grey " ja heidän Headlining Grey on hyvin lähellä oikeaa.Oli joskus hieman liian tumma. Coopereiden versio oli ja on varmaankin vieläkin hieman metsässä. Vuosikausia piti vääntää kättä tuosta Cooperin kermanvalkeasta sävystä. Tuloksetta.

Link to comment
Share on other sites

Kiitos asiantuntevasta vastauksesta :) Pitää kysellä tuota Pale Graytä...

Ajattelin uusia myös Miniin matot vanhojen kuluneiden tilalle. Onko kokemuksia esim. Minisparesista tilatuista matoista, mikä sävy sopisi parhaiten tuohon Porchelain Green sisustaan? Joku harmaa varmaankin??

Link to comment
Share on other sites

Kumimatot. Ehdottomasti. Jos ikä ja terveys ei riitä niitä etsiessä, niin sitten plyyshimatot. :P Näin on.

Newtonin mattosarjat on hyviä. Kuusseiska Mini De-Luxessa käytettiin omaa Porcelain Green sävyistä mattomateriaalia. Toinenkin vaihtoehto oli. Cumulus Grey. Nykymattojen vihreä väri on mielestäni liian räikeä - ruohonvihreä. Newtonin pelkkä harmaa on hyvin lähellä oikeaa. Sellaiset. Ovat ainoat hintansa arvoiset.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...