Jump to content

"Listat" Minin peltipokkauksissa?


soppa

Recommended Posts

Eli ne tosi pienet "listat" noissa pystypokkauksien päällä... lähteekö ne ihan hyvin irti ja mitä alta paljastuu?? ::) Ei saa nauraa mutta eikai ne pidä pellei kasas ;D No ei vaan miten kannattaisi tehdä? otanko listat irti maalaukseen vai jättääkö paikalleen? Kolmiopelti pitäisi vaihtaa ja siihenhän se pystypokkaus tulee, joten otanko sen listan pois ja sit rälläkkää vai tuleeko uus kolmiopelti tällä pokkauksella jo valmiina vai ilman? Menee nyt jo niin epäselväksi tää mun teksti, että jos sit vaikka vaan joku sanois, että mitä virkaa näillä pokkauksilla ja niillä listoilla on? :P

Link to comment
Share on other sites

Itellä noissa peltipokkauksissa on ollut noi listat kiinni niihin tarkotetuilla kiinnikkeillä.Kyllähän ne kannattaa irrottaa jos koppaa maalaa, meinaan ruostetta löytyy aika varmasti tuon listan alta, ja joudut sen kolmiopellin kuitenkin hitsaan siihen pystypokkaukseen kiinni.

Link to comment
Share on other sites

Eli suomennoksena nuo kiinnikkeet on ihan jousiklipsit, jotka pitää listan kiinni. Poistaminen ihan vain ruuvarilla ulospäin vänkäämällä.

Kolmiopeltejä vaihdettaessa on otettava irti ja maalaukseen kannattaa ottaa irti. Muuten jää ruoste alle ja pyhättömän viikon jälkeen on kukkasia saumassa.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...