Jump to content

A-pilarin muovi lenteli taivaan tuuliin


TomiT

Recommended Posts

Tuossa kun olin sukuloimaan menossa niin ohitustilanteessa maantiellä kuului sellainen pop-flop ja kuvittelin vaan että jotain skeidaa lenteli urien välistä kun siitä päältä ajelin. Jokusen kilometrin päästä kuitenkin saavuin perille ja kauhistuksekseni huomasin että se koko a-tolpan päällä oleva musta muovipalanen on lentänyt huitsin helsvettiin.

 

Noh siitä sitten takaisin etsimään kiukuspäissään ja suruissaan osaa, ja 10km matkaa noin 4 kertaa edestakaisin jouduin ajelemaan kun ojan pohjalta vilahti oikea osa. Kävin kahlaamassa osan takaisin ja siitäpä sitten ne neljä ruuvin kohtaa jotka pitävät osan paikoillaan tuulilasin ja etuoven lasin etureunan välissä oli ihan mäsänä. Osa on näköjään kiinni noilla neljällä ruuvilla plus neljällä paikalleen painettavalla klipsulla, sen tuntuinen kyllä että pitäisi kestää, ja lisäksi ilmaa ei juuri tuonne alle pitäisi päästä koska tämä kate on melko tiukasti tuulilasissa kiinni.

 

Nyt liimailin jollain supavahvalla erikeepperillä ne ruuvattavat muovinpalat takaisin ja pistin osan paikalleen. Toivottavasti kestäisi sen verran että saa jostain hommattua ehyen, tuli nimittäin myös pientä naarmua aika paljon ja vähän halkesikin muovi yläosastaan.

 

Onkos tämä nyt joku tyyppivika vai sitä tyypillistä tuuria jota meikäläisellä autojen kanssa tuppaa olemaan? Veikkaisin että tuon osan hinta on Laakkosella joitakin satoja, jossa ilmaa on valitettavasti joitakin satoja. Huomenna aamulla pitää ottaa yhteyttä ja kysäistä samalla että onko toi todella noin huonosti suunniteltu että satasen vauhdissa rupeaa muovit irtoilemaan, autolla kun pitäisi saada kelattua lasiin aika paljon enemmänkin...

 

 

Vähän surkufiivis, kamalasti hässäkkää ja rahanmenoa tällä hetkellä muutenkin ja sitten vielä tuo... Huoh. Just kävin paikkaamassa tuulilasiin lentäneen nastan jättämän jäljen ja samalla se lamppu joka kuivattaa x-mömmöä putosi konepellille aiheuttaen pieniä naarmuja. Auto menee keskiviikkona pesuun ja vahaukseen ko firmaan jolloin se kaveri yrittää saada jälkiä pois. Maksuahan ei paikkauksesta eikä tuosta operaatiosta tule mutta eipä paljoa lohduta. Ei kohta uskalla ajaa autoa enää tallista ulos kun koko ajan jotain sattuu ja tapahtuu.

 

 

 

...ja sitte varmaan palais koko halli.

 

 

:-/

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...