Jump to content

Ilmastointi sirisee


Tonius

Recommended Posts

  • 8 kuukautta myöhemmin...

Ei surise mutta tänään piti Mini viedä huoltoon kun ilmastointi lakkasi kokonaan toimimasta :( Puhaltaa kyllä lujaa mutta ilma ei jäähdy ollenkaan. Sulakkeet ja hihnat tarkistin mutta siihen oma korjausapu sitten loppuikin.... katsotaan missä se vika sitten loppujen lopuksi oli.

Link to comment
Share on other sites

Onneksi ei ollut mitään vikaa, oli vaan kylmä-aine ihan loppu. Eivät näköjään edelliset huollot olleet tehneet ko. värkille mitään :/

 

Jos en ihan väärin muista, niin ilmastoinnin huolto oli aina erikseen eli ei kuulunut huolto-ohjelmaan.

 

n.

Link to comment
Share on other sites

Joo näemmä, eikä siitä mainitakaan missään. Olishan tuokin vaan hyvä huoltaa samalla, ei noita aina muista itsekään mainita. Vissiin tuota kylmä-aineen määrääkään ei voi mistään nähdä :/

Ei näy mistään. Se vaan häviää sieltä. Jossain TM:ssä oli muistaakseni muutaman vuoden sisällä juttua ilmastointilaitteista ja niiden huolloista. Suosittelivat ainakin tarkastusta ja kylmäaineen täyttöä n. 3 vuoden välein.

 

n.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 kuukautta myöhemmin...

Huoh. Taas kylmä-aine loppu, alkaa meneen usko Autokeskuksen kykyihin huoltaa Minejä. Tässä lyhyt yhteenveto:

 

Toukokuu: kylmä-aine loppu. Ei löytynyt vikaa, täytettiin, väriainetta mukaan. Toimi OK kaksi viikkoa. ~60

 

Kesäkuu: Löyty vika, kuulemma yleinen tyyppivika (?!) eli täyttökorkki vuotaa. Täyttivät kylmä-aineella vaikka ei uutta korkkia ollut (eivätkä kysyneet mitänä) ~45

 

Kesäkuu: Kylmä-aine yllättäen loppui, korkki vaihdettiin ja uutta ainetta kehiin. Autokeskus sanoi että jos vielä hajoaa niin menee heidän piikkiin. ~60

 

Eïlen: Ehkä jo mennyt aikaisemmin mutta nyt kun oli lämmin päivä niin huomasi ettei tuo toimi taaskaan. Autokeskukseen, eivät millään suostuneet sanomaan jo tuossa vaiheessa että menee heidän piikkiin homma, pitää mukamas eka katsoa missä vika on. Prkl.

 

 

Ei tuosta enää mitään viitsisi maksaa. Joka kerta työn on tehnyt eri jamppa, muistelen kun viime syksynä kyselin lohkolämppärin asennusta tuolta niin sanoivat että voi maksaa vähän enemmän kun heillä ei ole niin kokemuksia mineistä vielä ja hommassa voi mennä vähän kauemmin. No, seuraavaksi johdon puheille jos tuo ei vieläkään tule kuntoon.

 

On vaan vähän vaihtoehdot Tampereella vähissä :(

Link to comment
Share on other sites

Noniin homma jatkuu. Autokeskuksessa tutkittiin asiaa ja totesivat että kompurassa on vuoto, ja se pitää vaihtaa. Kustantaa 606 + työt!

 

Tuota emme enää uskoneet, auto vietiin tänään Ruskoon Tampereen Autokylmään jossa pojat löysivät heti vian (letkussa reikä puristimen kohdalla). Vika on nyt korjattu, eikä maksanut paljoa.

 

Lopputulos: 230 meni hukkaan autokeskuksen "huoltoihin" ja olisi mennyt tonni lisää jos olisi kuunnellut heidän neuvojaan.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...