Jump to content

Tonius

Jäsenet
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Tonius kaikki viestit

  1. Chili-varustepaketilla. Automaatti-ilmastointi, xenonit, puolinahat ym. Sininen, keulan bonnet-raidoilla. Kesä- ja talvirenkaat aluvantein, kesänakit 18". Madallussarja. Alkuperäiset jouset mukaan. Taydellinen huoltokirja, huollettu 16.5. Myydään katsastettuna. Hinta: 18000 Tiedustelut: 040 534 6670 korhoto@gmail.com Auto Keravalla.
  2. Tonius

    Ohjaustehostin vinkuu?

    Vähintääkin mystistä. Ohjaustehostin lakkasi toimimasta lopullisesti viikonloppuna, tai ainakin luulin niin. Ajattelin kuitenkin tarkastaa, että tehostimessa on öljyä ja olihan siellä, mutta kun avasin korkin, alkoi melkoinen ilman sihinä kuulua. Nyt kuitenkin toimii tehostin taas kuin unelma. Siis mitä vit? Kerääntyykö järjestelmään ylipainetta, että öljynkierto lakkaa toimimasta? Päivitystä ohjaustehostimen ongelmaan. Mini kävi Laakkosella tarkastuksessa, jossa todettiin, että tehostimen flekti on paskana (toimii satunnaisesti), joka taasen aiheuttaa mosan ylikuumenemisen ja tehostin lakkaa toimimasta. Ei muuta kun uutta flektiä tilaukseen ruotsinmaalta ja Mini korjaukseen reilu viikon päästä.
  3. Kuuluuko muilla sähkön sirinää ilmastointilaitteesta, kun auton sammuttaa, mutta jättää virrat vielä päälle?
  4. Tonius

    Kierroslukumittarin valot

    Mulla näyttää Minin rundimittari samalta. Kojetaulussahan on nappi, jolla saa mittariston valot päälle. Jos tuo "ongelmasi" johtuu siitä.
  5. Tonius

    Ohjaustehostin vinkuu?

    Toistaiseksi en ole edennyt asian kanssa mihinkään suuntaan. Mahtaakohan mennä vika normaalin puolen vuoden kuluttajasuojalain antaman takuun piikkiin?
  6. Tonius

    Ohjaustehostin vinkuu?

    Ostin 03 Scooperin pari viikkoa sitten, ja Laakkosella sanoivat, että tehosimen sähköinen vinkuna on normaalia. Viime viikolla kävi kuitenkin niin, että auton oltua kymmenisen minuuttia tyhjäkäynnillä, tehostin lakkasi toimimasta ja lähti toimimaan vasta, kun auton sammutti ja käynnisti uudelleen.
×
×
  • Luo uusi...