Jump to content

Hyvä nettikauppa Minin osille?


Have

Recommended Posts

Terve

 

Satutteko tietämään mitään luotettavaa, edullista jne. perinteiset hyvän nettikaupan kriteerit täyttävää putiikkia, josta saisi tilattua osia Miniin? Amerikassa noita näyttää olevan, mutta hintoihin rapsahtaa äkkiä tullit lisää jos menee sen n.60e arvorajan yli.

 

Nyt tarvitsisin uuden jarrusatulan auton oikean puolen takajarruun. Nykyisellään käsijarrun kanssa yhteistyössä oleva osa satulasta on nähtävästi niin väsähtänyt, että se vaatii huoltoa muutaman kuukauden välein tai käsijarru käytännössä lakkaa toimimasta kokonaan.

Korjaamolla tiesivät kertoa, että uusi jarrusatula korjaisi tuon vian pysyvästi.

 

Samalla pitäisi tilata pakoputken vasemman äänenvaimentimen kannatin, koska nykyinen on murtunut ja aiheuttaa inhottavan kuuloista metallista räminää matalilla kierrosalueilla. Mini2 -foorumilla jollakin oli jopa tipahtanut koko putki tielle, kun kiinnikkeet olivat pettäneet ruosteen takia totaalisesti.

 

Maahantuojalta en ole vielä kysellyt hintoja noille osille, mutta siellähän on tunnetusti katteet kohdillaan, joten ihan halvaksi nuo tuskin tulisivat. Eli jos teillä on jotain kokemuksia hyvistä nettikaupoista, joista saisi Miniin osia, niin otan kiitollisena linkkejä vastaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 viikkoa myöhemmin...
  • 2 viikkoa myöhemmin...

Minäkin voisin lähteä kimppaan, jos jostain löytyisi jarrusatulat taakse. Noita kauppoja on tullut surffailtua ja suurin osa tuntuu myyvän vain jarrupaloja, levyjä tai sitten ns. big brake conversion kittejä, jotka päivittävät etuosan jarrukaluston täysin. Mistään ei tunnu löytyvän satuloita taakse   :-/

Link to comment
Share on other sites

Itse olen tilaillut seuraavista brittiläisistä verkkokaupoista viri- yms. osia:

 

- Lohen http://www.lohen.co.uk/

- Minimania UK http://www.minimaniauk.co.uk/

- NewMINIStuff http://www.newministuff.com/

 

Lohenista löytyy lähinnä viriosaa, NewMINIStuffista sen sijaan löytyy vähän muutakin.

Minimaniasta tilasin pari kertaa, joista jälkimmäisellä kerralla sain odottaa kuukauden päivät osaa, jonka lopulta sain jenkeistä alle viikossa.

 

Lohenilla on tälläkin hetkellä tilaus sisällä ja heidän kanssaan on varsin mukava asioida.

Link to comment
Share on other sites

Lohenilla tosiaan näyttää olevan kaikenlaista mielenkiintoista osaa myynnissä. Aika moni niistä näytti olevan jo skithundin autoon asennettukin :)

 

Jarrusatuloita myyviä liikkeitä löytyi saksasta, vielä pitäisi päättää mistä tilaan ne. Samaan syssyyn voisi Lohenilta ehkä tilata tämän:

http://www.lohen.co.uk/shop/proddetail.asp?prod=LB1&cat=96.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 viikkoa myöhemmin...

Tilasin paketin minimania.com:ista, joka siis ameriikan mantereella.

Tilaus tehtiin normaalisti netin kautta, mutta sitten yllätyksekseni tuli perästä maili jossa pyydetiin lähettämään luottokortista kopio etu- sekä takapuolelta ja ajokortista!!?!?!

Kuka hullu lähettää luottokortinsa numeron ja turvakoodin mailissa tai faxilla!

 

Mikä ihmeen käytäntö tää on?

 

Jäi kopiot lähettämättä, peruin samantien tilauksen..

 

-A-

Link to comment
Share on other sites

  • 3 viikkoa myöhemmin...

Nyt on uudet osat autossa ja hyvin toimivat.

Jarrulevyt ja palat tuli tilattua GTT:ltä (http://www.gtt.uk.com/home.asp) ja satulat Bigg Rediltä (http://www.biggred.co.uk/).

 

Voin suositella erityisesti jälkimmäistä, jos koskaan on tarvetta jarrusatuloille. Täällä maahantuolla satulat olivat noin 250e kpl, kun Bigg Rediltä sai samaan hintaan kaksi. Alkuperäisiä ja käyttämättömiä BMW-osia.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...