Jump to content

OVEN LUKKOMEKANISMI??


minimy

Recommended Posts

Onko jäätynyt jumiin? Vuosimalli varmaankin voisi hieman selventää tota lukon rakennetta myöskin. Tästä oli mielestäni täällä aihe aiemmin. Itsellä viimetalvena pariin kertaan kahva jumittui (jotain jäätyi) siten, ettei kahvaa puristaessa tapahtunut juuri mitään...2002 cooper kyseessä.

Link to comment
Share on other sites

oletan että olet yrittänyt sulattaa jne. ja vaikka olisi kahva jäässä niin luulisi sen sisältä saavan auki mutmut.. jos se ei sisältäkään aukea niin olisko sieltä se tanko lähteny irti mikä tulee solenoidii kiinni. voi myös olla että itse solenoidi on rikki? myös oven lukko voi olla jämähtänyt. jämähtämiseen saattaa auttaa 'paukuttaminen' siihen lukon kohdalle. jos ei auta nii siinä ja noissa muissa tapauksissa ovipahvi irti ja sitä kautta ovi auki ja vian korjaus. oven ollessa kiinni tietysti vaikea lähteä pahvia irrottamaan mut kyllä ne lopulta lähtee. varokkeetkinvoisihuvikseentarkistaaa:p

Link to comment
Share on other sites

kiitti vastauksista!-02 mcs kyseessä on..

eilen illalla isäpapan kanssa ovea rassatessa rupes ovi pelittämään taas!!

pitäis kattoa oven sisälle kun saa vaan lämmintä hallitilaa..Luin jostain et näihin -02 olisi joku vaihdellut noita ovikahvoja juuri tämän "jumittumisen" takia..linkkejä ja vinkkejä taas otetaan vastaan :)

Link to comment
Share on other sites

Joo talvella tuo jäätyy helposti siten, että vaikka painaa kahvan sisään ei se mekanismi aukea. Jotain voiteluainetta jos saa tuonne väliin niin sekin helpottaa vähäsen.

 

Noihin (pre-facelift mineihin) tuli vissiin myöhemmin paremmat mekanismit, jotka ilmeisesti olisi vielä vaihdettu valmistajan piikkiin, mutta eipä noista suomessa ole pahemmin ilmoiteltu, ja siten aika harvaan autoon vaihdettu.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...