Jump to content

OVEN LUKKOMEKANISMI??


minimy

Recommended Posts

oletan että olet yrittänyt sulattaa jne. ja vaikka olisi kahva jäässä niin luulisi sen sisältä saavan auki mutmut.. jos se ei sisältäkään aukea niin olisko sieltä se tanko lähteny irti mikä tulee solenoidii kiinni. voi myös olla että itse solenoidi on rikki? myös oven lukko voi olla jämähtänyt. jämähtämiseen saattaa auttaa 'paukuttaminen' siihen lukon kohdalle. jos ei auta nii siinä ja noissa muissa tapauksissa ovipahvi irti ja sitä kautta ovi auki ja vian korjaus. oven ollessa kiinni tietysti vaikea lähteä pahvia irrottamaan mut kyllä ne lopulta lähtee. varokkeetkinvoisihuvikseentarkistaaa:p

Link to comment
Share on other sites

kiitti vastauksista!-02 mcs kyseessä on..

eilen illalla isäpapan kanssa ovea rassatessa rupes ovi pelittämään taas!!

pitäis kattoa oven sisälle kun saa vaan lämmintä hallitilaa..Luin jostain et näihin -02 olisi joku vaihdellut noita ovikahvoja juuri tämän "jumittumisen" takia..linkkejä ja vinkkejä taas otetaan vastaan :)

Link to comment
Share on other sites

Joo talvella tuo jäätyy helposti siten, että vaikka painaa kahvan sisään ei se mekanismi aukea. Jotain voiteluainetta jos saa tuonne väliin niin sekin helpottaa vähäsen.

 

Noihin (pre-facelift mineihin) tuli vissiin myöhemmin paremmat mekanismit, jotka ilmeisesti olisi vielä vaihdettu valmistajan piikkiin, mutta eipä noista suomessa ole pahemmin ilmoiteltu, ja siten aika harvaan autoon vaihdettu.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...