Jump to content

minimy

Jäsenet
  • Viestit

    14
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän minimy kaikki viestit

  1. minimy

    OVEN LUKKOMEKANISMI??

    kiitti vastauksista!-02 mcs kyseessä on.. eilen illalla isäpapan kanssa ovea rassatessa rupes ovi pelittämään taas!! pitäis kattoa oven sisälle kun saa vaan lämmintä hallitilaa..Luin jostain et näihin -02 olisi joku vaihdellut noita ovikahvoja juuri tämän "jumittumisen" takia..linkkejä ja vinkkejä taas otetaan vastaan :)
  2. Yep! Eli eilen pamahti apukuskin oven aukaisumekanismi luultavasti pasaksi >:( Ulkoa ja sisältä avattaessa ei tunnu mitään eikä ovikaan aukee..kokemuksia ja korjausmenetelmiä otetaan vastaan KIITOS!
  3. minimy

    LED-polttimoita

    Laza, saatko kuvaa vielä minkälaiset ne sun polttimot nyt sit on?
  4. minimy

    R53:N moniurahihna+muut?

    120kw kysessä.-02 vuosimallia.. Taidan ensin katsoa missä kunnossa hihna on ja vaihtaa jos tarvii. Kiitos nopeista ja asiantuntevista vastauksista!!
  5. minimy

    R53:N moniurahihna+muut?

    Kiitos vastauksista! Jos sen huoltovälimittarin nollaa itse, eikä käytä Longlife-öljyä niin kuinka se reagoi siihen, lukeeko uuden öljyn mukaan kmlukeman? ???
  6. Jep! Eli Mini Cooper S:n (R53) moniurahihnan hankinta Motonetista..6x1040mm vai 6x1050mm?Mitä eroa käytännössä? Autolla ajettu 106tkm, tehty normaalit öljynvaihdot sekä kaksi I-huoltoa. Ajattelin teettää II-huollon tutulla pienkorjaamolla(kaikki nesteet, tulpat, moniurahihna?raitisilmasuodatin ja yleinen tarkistus)Jäikö jotain.. :-\ Öljyistä jo luinkin täältä, mut S-miehet voi laittaa omia kommentteja ja kokemuksia jos muuta kuin LL:ää käyttänyt. Kiitos ja kumarrus!
  7. Joo, auto saatiin vihdoin ja viimein! Etelä-Suomesta löyty sopiva S.. Pari päivää nyt ajettu ja hymy on herkässä :) -02 -Sininen -105tkm -17" pyörillä -Hyvässä kunnossa oli vielä sisältä ja päältä ;)
  8. Juurikin tämä osa kyseessä. Kiitos vinkeistä.
  9. Eli haussa S:n (R53) etupuskuri tai mielellään vaan se puskurin muovinen alalippa.. Jos löytyy joltain tallin nurkasta tai tietää hyvän nettikaupan, mistä sais tilattua niin ottakee yhteyttä!
  10. Löytyykö nettikauppaa mistä saisi tilattua uutta tai käytettyä -02 vuoden Mini cooper S:n etupuskuria tai vaan pelkästään sitä mustaa "alalippaa"?
  11. gen 1. väliset pikkuerot?163-170hp, minkä takia ja muita juttuja!Kiitos Remmi,turbo...jne hyvät ja huonot puolet..
  12. Voisko joku ystävällinen linkata tai selvittää kyseisten moottorien erot? Voi laittaa + ja - tai pitempikin sepustus kelpaa!KIITOS
  13. Kiitti johnny vastauksesta..Joo S-miehiltä vastauksia vähän kaipailisinkin niin olis kokemuksia eikä mutua,mut kaikki käy. Tarkotatko uudemmalla S:llä 2007 ja uudemmat?Just tälläsiä ohjaustehostinostovinkkejä kaivataan :) Kyllä se auto vielä alle saadaan ;) Onko forumistien autoista mitään galleriaa missään? Kiitos
  14. Minikuume puri jokunen tovi sitten ja auto pitäisi ennen kesää saada alle. "Unelma-auto" pitäisi sisällään ainakin nämä: - Mini Cooper S 02-06 - Musta - Nahkasisusta - Alle 125tkm - Kattoluukku Tarkoitus olisi laittaa uutta vannetta ja rengasta alle ja mahdollisesti myöhemmin piristää/tuunata koria ja konetta.. Suomen tarjonta aika heikkoa tällä hetkellä ja jos on niin hinnat korkeella! Ajatuksena joko "tilata" auto saksan maalta tai hakea itse virosta.. MIHIN kannattaa kiinnittää huomiota tälläisessa projektissa? Autoista ja tekniikasta ei itsellä hirveästi tietoa/taitoa.. :-[ Saksassa kyseiset mallit pyörivät 9000-15000e ja verot n.3000-5000e? Kaikki vinkit/vastaukset tervetulleita, kiitos.
×
×
  • Luo uusi...