Jump to content

Webasto ongelmia


jth
 Share

Recommended Posts

Hei vaan kaikille! Minin ('09 cooper s) hankinnasta on aikaa viikonverran ja hymy ei ole vielä hellittänyt! Pakkasten saapumisen myötä on kuitenkin ongelmiakin ilmennyt. Webasto ei tahdo käynnistyä kaukosäätimestä (T100HTM) vaikka ilmoittaakin laitteen menevän päälle ok. Onko jollain mahdollisesti tietoa kyseisen laiteen toiminnasta minissä vai tarvitseeko kääntyä huollon puoleen? Kiitoksia vastauksista!

Link to comment
Share on other sites

Huomatuksena vaan, että jos on tehdasasenteinen webasto, niin se ei todennäköisesti anna diagnostiikkatietoja kuin "merkkihuollolle" (webaston omat diagnostiikkatyökalut ei pääse laitteeseen kiinni). Eli vian haku kannattaa ainakin aloittaa merkkiliikkeen kautta, taikka sitten varmistaa että lämmitinkorjaamolla on kalut päästä bemarin diagnostiikkaan sisälle.

Link to comment
Share on other sites

Kiitos nopeista vastauksista! Osaatteko sanoa miten saan selville onko webasto tehdasasenteinen vai ei? Epäilisin, että kyseessä on jälkiasenteinen laite, mutta varmuutta tuohon ei ole.

 

Webastossa on ilmeisestikin jonkinlainen katkaisin, jos akun varaustaso laskee? Auto ei kuitenkaan muuten ilmoittele mitään laskeneesta varaustasosta ja esim. start/stop automatiikka toimii normaalisti (ilmeisesti tämän pitäisi kytkeytyä pois päältä jos akku on tyhjentynyt)? Vaikuttaisiko tuo akun lataaminen kuitenkin tähän?

 

P.S. Osaatteko vielä sanoa saako sport-napin jotenkin pysymään päällä virtojen katkaisusta huolimatta? ;D

Link to comment
Share on other sites

P.S. Osaatteko vielä sanoa saako sport-napin jotenkin pysymään päällä virtojen katkaisusta huolimatta? ;D

 

FES tarjoaa piirilevyä, jolla tuo(kin) onnistuu. Ilman elektroniikkaa sporttimoodia ei saa automaattiseksi.

http://www.fes-auto.com/products_detail ... oductid=24

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Webasto osoittautui jälkiasenteiseksi ja käyttämättömyys kesällä oli aiheuttanut ilmaa letkuihin. Tästä johtuen webasto ei käynnistynyt ja kolmen käynnistämättömyyden jälkeen laitteisto lukittuu. Huollossa ilmasivat laitteen ja nollasivat webaston ja homma toimi taas! Ei muuta kuin pakkasta kohden!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...