Jump to content

jth

Jäsenet
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän jth kaikki viestit

  1. jth

    Lastenvaunut Miniin?

    Beet mahtuu mukaan jopa hattuhylly paikoillaa. Mini on loistava perheauto!
  2. jth

    Lastenvaunut Miniin?

    Bugaboo Beet sujahtaa kohtuu nätisti 2009 hatchbackiin ilman penkkien kaatamista.
  3. jth

    Webasto ongelmia

    Webasto osoittautui jälkiasenteiseksi ja käyttämättömyys kesällä oli aiheuttanut ilmaa letkuihin. Tästä johtuen webasto ei käynnistynyt ja kolmen käynnistämättömyyden jälkeen laitteisto lukittuu. Huollossa ilmasivat laitteen ja nollasivat webaston ja homma toimi taas! Ei muuta kuin pakkasta kohden!
  4. jth

    Webasto ongelmia

    Kiitos nopeista vastauksista! Osaatteko sanoa miten saan selville onko webasto tehdasasenteinen vai ei? Epäilisin, että kyseessä on jälkiasenteinen laite, mutta varmuutta tuohon ei ole. Webastossa on ilmeisestikin jonkinlainen katkaisin, jos akun varaustaso laskee? Auto ei kuitenkaan muuten ilmoittele mitään laskeneesta varaustasosta ja esim. start/stop automatiikka toimii normaalisti (ilmeisesti tämän pitäisi kytkeytyä pois päältä jos akku on tyhjentynyt)? Vaikuttaisiko tuo akun lataaminen kuitenkin tähän? P.S. Osaatteko vielä sanoa saako sport-napin jotenkin pysymään päällä virtojen katkaisusta huolimatta? ;D
  5. jth

    Webasto ongelmia

    Hei vaan kaikille! Minin ('09 cooper s) hankinnasta on aikaa viikonverran ja hymy ei ole vielä hellittänyt! Pakkasten saapumisen myötä on kuitenkin ongelmiakin ilmennyt. Webasto ei tahdo käynnistyä kaukosäätimestä (T100HTM) vaikka ilmoittaakin laitteen menevän päälle ok. Onko jollain mahdollisesti tietoa kyseisen laiteen toiminnasta minissä vai tarvitseeko kääntyä huollon puoleen? Kiitoksia vastauksista!
×
×
  • Luo uusi...