Jump to content

Tuonti Mini


tttk

Recommended Posts

Moron vaan,eli nyt tuli hommattua tuolta Saksan maalta vanha Mini,eli vm -89 malli Austin Rover Mini Mk II

Kävin tuolla paikallisella katsastuskontorilla kyselemässä paperien kanssa katsastusta ja tarviisin ilmeisesti jonkinlaisen todistuksen moottorin päästöistä ja tietenkin mitä tehdas ilmoittaa alkuperäisenä..eli onkohan muilla ollut ongelmia tuon ikäisen minin tuonnissa ja katsastuksessa,vai onko noita edes tuotu??Mistähän tuota päästö läpyskää noin vanhaan edes voisi kysyä?Nyt auttakaa miestä mäessä..

Link to comment
Share on other sites

Bemarin edustaja voi olla vähän nihkeenä jos pyytää Roverin papereita sieltä, tai mistä sitä tietää :D

 

Melkein ehkä helpoin vaihtaa konttoria toiseen, koska tuon ikäisessä muistaakseni tarvitsee osoittaa vaatimuksenmukaisuus vain mikäli katsatusmies epäilee että kaikki ei ole kohdallan. Tuon ikäisenhän on ollut jo täytettävä jonkunmoiset päästönormit.

Link to comment
Share on other sites

Ei pitäis vielä '89 autoon noita tarvita? Itse, kun '93 minin toin Irlannista niin katsastuksessa voivottelivat, kun Saksan rekkareissa ois niin paljon enemmän tietoja. :) Jos yhdenmukaisuus todistusta tarkoitat niin sen ne hommaavat konttorin kautta, kun maksaa jotain 100e tms. Muistaakseni '92 vuodesta pitää olla se katalysaattori ja päästöistä ollaan siksi tiukempia.

Link to comment
Share on other sites

Koita toista konttoria, Sakujen otteissa kyllä yleensä on niin hyvin tiedot että ei tartte mitään muuta todistaa. Mikäli toisessakin paikassa pyydetään lisäselvityksiä, koita selittää että sen on lievästi hankalaa kun ei Mineillä ole ollut vuosikymmeniin edustusta.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...