Jump to content

flyingfinn

Jäsenet
  • Viestit

    44
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän flyingfinn kaikki viestit

  1. Löytyykö Keski- / Itä-Suomesta ylimääräisiä 10” renkaita vanteineen? Tarjoa YV:llä!
  2. flyingfinn

    ebay kaupat

    Kannattaa Saksaa opetella vaikka Ebayn välityksellä, kun sieltä on yleensä paljon halvemmat postikulut. Niin Saksassa, kuin Englannissakin moni ei ilmoita postittavansa ulkomaille, mutta kysymällä on yleensä saatu asiat järjestymään.
  3. Myydään 4kpl Minin alkuperäisiä 13" sportpack vanteita. Päällä olevista renkaista 3 ehjää ja 1 puhjennut. Vanteet hyvässä kunnossa. Hp. 300 E. Tommi Jäppinen 0408787386
  4. Minille löytyi jo uusi koti! Kiitokset Purtsille tarjoan vaikka oluet, kun kohdataan. O0
  5. Purtsi pistin yksityisviestiä. :)
  6. Olikohan 16. päivä, kun Kuopion moottoritiellä tuli bongattua trailerin päällä kohti pohjoista matkannut musta mini. Jotain erikoista näytti töröttävän konepellistä joten olikohan tämä se kappale missä on moottoripyörän kaasarit?
  7. flyingfinn

    Minin takakaaret

    Minkä kokoisia renkaita olet alle laittamassa? Omaani joskus kokeiltiin 175/55/13 renkaita ja ne otti tietyssä asennossa kiinni myös taka-akselin kannakkeisiin.
  8. Myydään vanhaan miniin classic kattoteline. Osat tallessa, hyvässä kunnossa, ihan vähän pientä pintaruostetta, mutta saa helposti maalattua, jos häiritsee. Näitä ei ihan helpolla mistään löydä. 100 euroa/Tarjoa! Sanna Jäppinen p. 0408787377 sanna_jappinen@hotmail.com
  9. flyingfinn

    Tuonti Mini

    Ei pitäis vielä '89 autoon noita tarvita? Itse, kun '93 minin toin Irlannista niin katsastuksessa voivottelivat, kun Saksan rekkareissa ois niin paljon enemmän tietoja. :) Jos yhdenmukaisuus todistusta tarkoitat niin sen ne hommaavat konttorin kautta, kun maksaa jotain 100e tms. Muistaakseni '92 vuodesta pitää olla se katalysaattori ja päästöistä ollaan siksi tiukempia.
  10. flyingfinn

    valmiste numero

    Minulla valmistenumero löytyi konepellin vesikourusta, heti siitä tuulilasin alapuolelta.
  11. Itsekin vietin pääsiäisen Tallinnassa (Pe-Su). Harmi vaan, kun ei tullu aiemmin juttua, kun oltais voitu tavata vaikka oluella tms. Elokuussa ois tarkoitus lähteä omalla minillä pariksi viikoksi kiertelemään Itä-Eurooppaa. 8-)
  12. Irlannissa tuli ajettua semmosella 60-luvun 850 automaatilla. Letkeää kyytiä oli, kun vaan vauhtiin pääsi. Ihan en alpeille tai Norjan vuonoihin sillä lähtisi ajelemaan, mutta muuten ei ole, kun hyviä kokemuksia. 8-)
  13. Muutokselle ei ole mitään estettä ellei auton muutosprosentit ole ylittymässä. Siitä olen kuitenkin varma, että jotain muutosprosentteja katsastusmies sinne rekisteriotteeseeen lykkää ja näin autostasi tulee ns. "korinvaihto" ja tämä yleensä laskee myös auton myyntiarvoa. http://www.autowiki.fi/index.php/Muutosprosentit Esim. Toin Irlannista MB Viton ja jouduin vaihtamaan ajovalonumpioiden lasit heijastuspintojen muuttamiseksi. Tästä ilosta katsastusmies mätkäisi rekisteriotteeseen ajoneuvon muutosprosentiksi 1%. Ensin yritti laittaa enemmän (koko umpioista), mutta olin tosiaan vaihtanut pelkät ajovalojen lasit. Muuten RHD autojen kanssa ei tarvita mitään erityisselvityksiä. Tämän viimeisen tiedän siksi, kun meidän taloudessa niitä on jo kolme. ::)
  14. Tänään bongattu Kuopion haapaniemellä ruskea mini vanhus. Rekisterinumero oli muistaakseni KYK-20. :)
  15. flyingfinn

    mini verotus

    Tänne tuli 59tkm ajetusta '93 Austin Cooperista, veroa 565 Euroa.
  16. Taisit JiiKoo minut bongata matkalla töihin tms. :) Itse bongasin 14-15 aikoihin sinisen new minin lähellä Rissalan liittymää Kuopio-Joensuu tiellä.
  17. http://www.carzone.ie/used-cars/Rover/M ... ./1034560/ Siellä ois jollekin vielä "uusi" oikea mini.. :)
  18. Kuopiosta ois kans tarkoitus lähtee brg classicilla..
  19. Tänään bongasin sinisen classic Minin, Längelmäki - Jämsä välillä.
  20. flyingfinn

    Ulkomailta tilaus

    Varsinkin ebayn kautta tilatessa olen mielestäni huomioinut, että postitus saksasta on usein paljon halvempi.
  21. flyingfinn

    HUOMIO KUOPIO!

    Täältä löytyy se lada kerho klippi.. http://www.youtube.com/watch?v=67ui3eAc8vU Niin ja miks ei sinne sais tulla sillä kakkosautollakin, jos Mini on vielä osina?
×
×
  • Luo uusi...