Jump to content

Kierroslukumittari


mini one

Recommended Posts

On pistänyt silmää,että järkiään noissa uusi korisissa on kierroslukumittari.

 

Kiinnostaisi tietää,onko vaikea asentaa ja onnistuuko ylipäätänsä itse,vai onko huollon yhteydessä homma hoidettava ja mitä siinä on tehtävä jos itse sen saa laitettua(onko esim. tarvittavat piuhat yms laitettu tehtaalla valmiiksi,eli plug and play)?

Ebay:n kautta niitä näyttäis saavan tosi huokeesti uusia mittareita.Tällähetkellä tuossa Onessa on sellainen peitelätkä ratin päällä. ???

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Niin edelleen olisin tietoa vailla,eli onko autoissa johtosarja,joka liitetään mittariin,vai joku muu sydeemi ja tarviiko jotenkin(koodata)tai vastaavaa,että saa toimiin sen? ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

sinulla sitten riittää näitä kysymyksiä.. :)) eiköhän tuo toimi ilman sen kummempia koodauksia. cooperissahan mittariin tulee jostain ratin takaa/päältä johtosarja ja päässä oli muistaakseni vihreän värinen moninapaliitin.. sellaisen jos saat jostain kaivettua esille nii eiköhän tuo mittari ala sillä toimimaan, tai kierrokset se varmaan näyttää mut esim joku lämpötila ja mitä kaikkea muuta siihen saa esille, nii ne tuskin toimii? tai ehkä siellä on kaikki anturatki valmiina asennettuna?? ja palapelistä puuttuu pelkkä mittari ;) voin vilkaista etk softalla mitä siihen one:een tarjotaan ja vertailla hieman cooperin johtosarjaan. jos siitä vaik jotain selviäs

Link to comment
Share on other sites

heh nyt mä muistin ihan väärin..onhan siinä one:ssaki se mittari tavallaan, missä on sitten niitä varoitusvaloja. muistelin et siinä ei ole yhtään mitään. d:

sittenhän se tarkoittaa sitä että em. johtosarja on siinä jo kiinni. muita johtosarjoja ei ole, etk:n tarjoaa samaa kaapelirimpsua sekä cooperin että oneen, ainoa mitä se kysyy, liittyi ilmastointiin ja muuhun turhaan. joten luulisi että se toimisi..

 

helpointa olisi lainata jostain cooperista sitä mittaria ja iskeä oneen kiinni. sillähän se selviäs. tai sitten lasket monta johtoa siihen liittimeen tulee yhteensä ja joku cooperin omistaja laskee omansa, siitäkin voisi jotain päätellä :))

Link to comment
Share on other sites

Kiitos Johnny,kun tuli noin perusteellinen selvitys TAAS meitsin kysymykseen ;)

On se hyvä,kun voipi kysyä ;) tuota neuvoa,kun tietämättömyys vaivaa ja voin sanoa,että sitä piissaa.

Täytyypi tutkailla löytyykö johtosarjaa ja lainata kaverilta mittaria,niin saa kokeilla,et pelaako.

 

Kiitti vielä!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...