Jump to content

Alipeineputken päät


tgamini

Recommended Posts

Koon kun kertoisi niin saisi tarkemman vastauksen. Mitä nyt tuosta kuvasta katson, niin näyttäisi olevan erikokopäät, mikä vaikeuttaa huomattavasti tuollaisen etsimistä.

 

4millin putkille (eli 3,5mm reijillä) olevaa kulmaa saa VAG-varaosatiskeiltä varaosanumerolla 034133784L, mutta kalliiksi ne tulevat, hinta noin 13e/kpl.

Link to comment
Share on other sites

No on arvokkaita päitä. Haittaako noissa alipaineputkissa jos sen alkuperäisen onnettoman ohuen putken tilalle laittaa pikkasen paksumman putken? Sais varmaan laitettua aivan metritavarana saatavalla alipaineputkella tai bensaletkullakin noi mutkat. Eli ei laittas ollenkaan noita päitä erikseen vaan samaa tavaraa koko matka.

Link to comment
Share on other sites

Tuskimpa on tuossa kohtaa väliä letkun tilavuudella/koolla. Mutta toisaalta, Mini Spareksesta on alta vitosen postikulut tuollaiselle osalle, joten laittaisin suosiolla orkkiksen.

On jo valmiina korissa siellä oottamassa mut aattelin kysyä jos noita sais jostain suomesta. :)

Ei ole aikaisempaa kokemusta ostaa muualta kun Suomesta mut kait se pitää kokeilla :-[

Ja tietysti tilaan kaikki muutkin noi putket (kaksin kappalein) ja vaihan samointein kun kerta yhden vaihtaa niin samalla noi toisetkin vaan uusiks eihän noi muutkaan enää niin joustaville tunnu noi päät.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...