Jump to content

minin varaosakauppa


simonits

Recommended Posts

suomessahan on todella toimivia vanhan minin varaosakauppiaita.mutta oisko tarvetta myös saada uusille mineille  varaosakauppiaita jotka hommaisivat englannista ehkä alkuun pelkästään tilausten perusteella tavaraa niin huomaisi  että onko tällä saralla kysyntää.ensimmäiset minithän ovat kohta 10 vuotta vanhoja että kyllähän niitäkin aletaan laitteleen kotitalleissa ja jos varaosat joutuu hakemaan maahantuojan valtuuttamasta pisteestä niin tulee aika kalliiksi.kyllähän tarvikeliikkeistä jotakin jo saa mutta ajattelin että joku ehkä ois kiinnostunut laajemmalla skaalalla.MIELIPITEITÄ REIPPAASTI JOS KAUPPURIT VAIKKA KIINNOSTUIS. :)

Link to comment
Share on other sites

Uusia minejä on myyty n. 100 kpl vuodessa, joten autokanta arvauksena lienee 500 - 1000 kpl välissä.

 

Ketään tarvikemyyjää ei näin pieni asiakaskunta kiinnosta isolla sortimentilla. Yleisosia voi olla.

 

Vaihtoehtoisesti ns. erikoismyyjä pitää sikamaisia hintoja, jolloin hommasta menee pohja.

 

UK:sta on niin helppo tilata, niin miksi vaivautua käyttämään täkäläistä rahastajaa?

Link to comment
Share on other sites

ei kaikille ole helppoo tilata ulkomailta osia,jos suomessa ois miniin erikoistunut varaosakauppa ois helpompi asioida suomeksi ja osat saisi heti käteen eikä pitäis odotella viikosta vuoteen niin kuin foorumilla kirjoitellaan,ei vanhan minin varaosat ole mielestäni sikakalliita käyppäs joskus hypistelemässä paikanpäällä vanhanminin osia ja mieti jos osat ois uusiin mineihin niin tuis varmaan tehtyä paljon heräte ostoksija ;)

Link to comment
Share on other sites

Oishan se tietty mukavaa, jos tarvikemyyjältä löytyis myös Minin osia. Kuten jo todettiin, niin autoja on kuitenkin edelleen siihen ihan liian vähän liikenteessä. Liikenteessäkin olevat jakaantuvat vielä eri malleihin, joihin ei edes samat osat käy. No ehkä olisi mahdollista, että esim. jotain yleisiä suodattimia olisi saatavilla mutta siinäpä ne mahdollisuudet taitavatkin olla.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...