Jump to content

REV  i-phone ja Racechrono


minizz

Recommended Posts

  • 4 viikkoa myöhemmin...
Ja jos ei satu omistamaan iPhonea, niin tuo S60 versio toimii varsin hyvin. Karting radalla testattu, ja jos ei nyt ihan kymmenyksiä tarvi laskea niin puhelimen oma GPS riittää, ulkopuolisella GPS vastaanottimella aikojen tarkkuus riittää harrastelijalle ihan tarpeeksi....

 

 

Juu varsinkin tälläisellä 5hz mokkulalla alkaa oleen ajat jo tarkkoja..

 

http://www.digimesta.com/index.php?page ... 9&vmcchk=1

Link to comment
Share on other sites

Koska vanha gps-mokkula on johonkin hävinnyt, tuli tuossa tilattua uusi MTK:n 5hz piirillä oleva vastaanotin. Eilen tuli vähän testattua sitä + Racechronoa, täytyy sanoa että aika vakuuttavanoloista dataa tulee. Ainoa sanominen mitä löytyy ton ekan testin perusteella, on että Racechronon antamat suorituskykytulokset kyllä heittävät hieman siitä mitä itse puhtaasta datasta saan laskettua. Mutta vaatii vähän enemmän testaamista että tuostakaan oikeasti voi sanoa mitään.

 

Tietokoneella kun tutkii raakaa tallennettua paikkatietoa, niin äkkiseltään näyttäisi erittäin hyvältä yhden testin perusteella missä oli yhteys 11:sta satelliittiin. Ei heittoja paikkatiedossa, eikä mitään putoamisia pois, tasaista tietoa mikä oikeasti näyttää päivittyvän 0,2s välein.

 

Pitkään tehnyt mieli ostaa Racelogicin PerformanceBox, mutta nyt ensikokemus tästä laskee hieman innostusta. Tuossahan olisi 10hz GPS, ja on ainoa harrastajahintaystävällinen mitä tiedän. Vbox 3 olisi 100hz tarkkuudella kova sana, mutta ei ihan enää hinnan puolesta (tuollaista on itse tullut työn puolesta käytettyä).

 

Niin tuloksista. 0-100km/h Minuutti ja 40,2sekunttia :) Ei Minillä, vaan tuolla uudella komialla maasturillani.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...