Jump to content

Ulkomailta tilaus


TJS

Recommended Posts

En löytänyt täältä oikein kyseiseen aiheeseen keskustelu ketjua joten avasinpa sitten tämän.

 

Eli onko porukalla kokemusta osien tilaamisesta ulkomailta, enemmän noita kauppoja näyttäis olevan Englannissa. Itse tilasin kaasarin korjaussarjan enklantista  ja hintaa jäi postikuluineen 75. Tuohon tuli vielä kaupan tekijäisinä neula mukaan, postit oli muistaakseni 6£.

Putiikki on Burlen fuel systems --> http://www.burlen.co.uk/

 

Kertoilkaa tänne omia kokemuksia ja tietoja ulkomailta tilaamisesta.  Linkkejä liikkeisiin, mistä saa halvimmalla mitäkin ja missä on minkäkinlaiset posti ym. kulut. Toimitus ajoista jne jne. Kaikenmoista juttua ulkomailta tilaamisesta.

Link to comment
Share on other sites

Tuleehan sitä paljon osaa tilattua ulkomailta, Englannista nyt tuttuja ovat MiniSpeed, Mini Sport ja spares. Perusosat monesti sitten löytyy halvoilla posteilla ja hinnoilla Ebaysta, varsinkin painavemmat osat tulee yleensä huomattavasti halvemmin Saksasta. Esim koko Minin sisusta oli vajaa 30euroa postikulut. Chopattu projektiin olisi posteineen saanut Saksasta koko C16SE koneen posteineen siitä mitä kotimaiset purkaamot pyysi pelkästä sylinterikannesta. Jenkeistä luonnollisesti nykyisellä kurssilla saa halvalla, varsinkin jos paketti vahingossa livahtaisi tullin ohi (toki jokaisen kenelle näin käy, pitäisi käydä sitten ilmoittamassa asia, en kehoita laittomuuksiin).

 

DHL veloittaa yksityiseltä Saksasta tämän verran:

->5kg   17e

->10kg 22e

->20kg 32e

Link to comment
Share on other sites

  • 3 kuukautta myöhemmin...

Mennyt ihan ohi kysymys, mutta vastataan nyt vielä pitkän ajan jälkeen. Saksasta pääasiassa on tullut ihan Ebay:n kautta ostettua, ei ole Minin osia paljoa muualta tullut.

 

Renkaissa olen huomannut että melkeinpä perusmaahantuontiin kuuluvat gummit olen saanut halvimmalla tingattua ihan kotikunnan liikkeistä. Sitten ne mitkä ei kuulu maahantuontiohjelmaan, niin voi ihan laakista ilman hintaselvitystä tilata Saksasta. 195/45/13 renkaissakin halvimman kotimaisen tarjouksen mukaan olisi saanut kaksi rengasta, kun Saksta sai koko sarjan, rengastöiden jälkeen jäi mukavasti pätäkkää taskuun. Sama juttu taas kun viimeviikolla tuli 135/70/13 sarja, alle 140e/sarja posteineen.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...