Jump to content

Akkuja MINIin + HYVÄ palvelu. Akkupalvelu Häkkinen.


scooper

Recommended Posts

Kävi aamulla niin, että alkuperäinen akkuhan se oli saanut pakkasta, vuosia (6) ja kilometrejä (~130tkm) tarpeeksi.

 

Mittari esiin ja eihän siinä lyijyklöntissä ollut kuin 11.9V levossa eli kelvoton. Täytyisi olla kuulemma jotain 13.6-13.8V:n välillä.

 

Kuumeinen soittokierros akkujen perään kaverit, Laakkonen ja tarvikeliikkeet mukaanlukien. Alkuperäinen akku olisi muuten ollut "vain" 145€. Optiman punaisen tai keltaisen olisin saanut 140€, mutta vasta illalla.

 

Päädyin sitten Trane:n 62Ah TM-testivoittaja akkuun... kävelymatkan päässä Hermanissa Akkupalvelu Häkkisellä oli hyllyssä pari-kolme kappaletta a 85€. Soitin sinne ja OK, valittelin, etten ole vielä ihan varma haenko teiltä sitä. Nooh sinne mä sitten talsin kuitenkin, melkoisessa lumisateessa. Perillä, liikkeen ovella, ihmettelivät, että mikäs lumimies sieltä tulee  ;D

Nooh... akku oli hyllyssä valmiina ja vielä virkistetty ja tarkistettu, nainen tarkisti jännitteet, kaikki ok. Mies vielä laittoi ylivuoto letkun kiinni, vasempaan reunaan ja jouduin tarkentamaan, että oikeaan reunaan se kuuluu. No se oli vaan olettanut, että kyseessä oli vanha Mini.

 

Ääneen pohdin, notta mitenkähän mä takaisin himaan... taxilla varmaan joutuu. No eikä mitään, omistaja (oletan olleen) tokaisi - hyppää kyytiin, hän heittää himaan.

Tämä ele oli loistava! Mikäs siinä istuessa uudenkarhean Pajeron kyydissä. Etenee melko vaivattomasti. Paljon vaivattomammin siinä lumimyrskyssä kuin se eräs vanhus sähköpyörätuoleineen, joka tuli vastaan Sörnäisten kohdalla kävellessäni liikkeeseen.

 

Sanoisin olevan poikkeuksellisen hyvää palvelua, josta kuuluu julkinen kiitos. Mutta korostan, että tämä ei ole maksettu mainos tai en ole saanut alennusta tuotteesta erikseen.

 

S.

Link to comment
Share on other sites

Kävi aamulla niin, että alkuperäinen akkuhan se oli saanut pakkasta, vuosia (6) ja kilometrejä (~130tkm) tarpeeksi.

 

Se meni sitten sinun ministä samoihin aikoihin kuin minunkin. Ehkä se on just se 6-vuotta alkuperäisen akun kesto. Itse vaihdoin Exiden 55Ah Exellin miniin ... saittui oleen ko. akku valmiina lähikaupassa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...