Jump to content

Tarttis vuokrata hääauto


ukk

Recommended Posts

  • 5 weeks later...

Hiukan on aikaisessa häät, ei välttämättä ole vielä ajokelit kesärenkailla. Muuten voisi onnistuakin vuokraus, mutta kun en pysty lupaamaan aikaiseen kevääseen, niin parempi etsiä ympärivuoden käytössä oleva varma tapaus.

Link to comment
Share on other sites

Yksi ympärivuotisessa käytössä oleva tulee mieleen. Siinä talvirenkaat on sen verran lopussa, että menossa on viimeinen talvi. Sitten pelillä ei ajeta enää talvella. Nuo 58000 ajetut talvirenkaat on kuitenkin kesärenkaita vastaavat pidoiltaan, joten vois varmaan laittaa kesärenkaatkin alle aivan yhtä hyvin. Tosin, Ministä kun on kyse, niin liukkaimmillakin keleillä pysyy porukan mukana ellei jopa vasenta kaistaa letkoista ohi. Lumikelit on ongelma ja mikäli kova lumipysy sattuis hääpäivään, niin saattais jotain jännitystä ilmaantua aikatauluissa pysymisen suhteen. Ois ihan hyvä tekosyy pestä auto ensimmäistä kertaa tänä talvena...

Link to comment
Share on other sites

Moi, jiikoo. Olisi loistavaaa jos sulla olisi edes pieni mahdollisuus järkätä auto, sillä on tosiaankin ollut todella vaikeata etsiä auto ko. ajankohdalle. Ajomatka ei tosiaankaan ole pitkä, sillä ajoa kertyisi vain noin viisi kilsaa. Laita mulle mailia ja katsotaan jos päästäis hieroo kauppaa. Toivottavastri pystyt vastata nopeasti.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...