Jump to content

Mini Clubman -70


SiK

Recommended Posts

Tuollaisen osat on ollut tallissa viime syksystä lähtien. Ostin rojektin purettuna, ja sehän tietysti kostautuu puuttuvina osina.. Keulakin oli valmiiksi pätkäisty, eli flippi pitäisi laittaa.

 

Talven ajan sai olla rauhassa kun on kylmä talli. Keväällä aloin jotain pientä tekemään, mutta aika verkkaisesti syntyy tulosta. Mutta ei se mitään, harrastushan tämä..

 

Pari kuvaa hylsystä:

 

03032007036ak3.th.jpg

 

03032007038hi1.th.jpg

 

10032007050eo3.th.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Päivitykset tämän projektin osalta on jäänyt vähälle. On niin pikkuhiljaa valmistunut, että on aina tuntunut ettei mitään edistystä ole tapahtunut.

 

Loman aikana sain kuitenkin lopulta vedettyä maalin pintaan. Tällainen siitä tuli. Katto on valkoinen. Maalaus onnistui kohtalaisesti itse tehdyksi autotallimaalaukseksi. Pari valumaa ja pölyhiukkasia mutta ei mitään sen isompaa. Pohjatkaan ei ollut täydelliset, ei vaan enään jaksanut.. Mutta ei tästä mitään näyttelypeliä ollut tarkoituskaan tehdä vaan hauska kesälelu..

 

Ovet ja luukut pitäisi vielä maalata, jäi tällä maalaamatta kun on niin pieni talli. Sen jälkeen pääsee pikkuhiljaa kasailemaan autoa. Kone on jo kunnossa, syyläri tarvisi askarrella paikoilleen. Koitan mahduttaa Uunon jäähdyttäjän koneen etupuolelle, kun sellainen on ylimääräisenä. Jarruputket, bensaputket, sähköt, korinosat, pakoputki jne. tarvisi saada vielä tehtyä. Eiköhän ensi kesänä pääse jo ajamaan..

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Dodii, siinähän tuo pikkuhiljaa valmistuu kohti ensi kesää. Otetaanko muuten tuopin veto että valmistuuko tuo Mobiliaan? Jos molemmat saa auton ajokuntoon niin tarjotaan sitten ristiin...

 

Onkos tuo joku oranssin sävy, vai valehteleeko kuva? Entäs sisusta, minkälaista penkinpäällistä ja ovitoppausta puunailet?

Link to comment
Share on other sites

Saaks tulla mukaan tohon tuopin vetoon, jos sais jostain motivaatiota kaivettua  :o

 

Itseasiassa katselin tossa omia kirjoituksia tosta mun projektistani niin 21.11.2005 oli kirjoittanut seuraavaa: ... eiköhän auto ensikesänä jo ole ajossa.... heh eipä tainnut olla ja nyt 4 vuotta myöhemmin taistellaan edelleen saman asian kanssa. Eli stemppiä vaan kaikille projekteille!

Link to comment
Share on other sites

itseasiassa katselin tossa omia kirjoituksia tosta mun projektistani niin 21.11.2005 oli kirjoittanut seuraavaa: ... eiköhän auto ensikesänä jo ole ajossa.... heh eipä tainnut olla ja nyt 4 vuotta myöhemmin taistellaan edelleen saman asian kanssa. Eli stemppiä vaan kaikille projekteille!

Kun ruvetaan hommiin ni sitte tehdään kuntoon saakka vauhdilla vai mitä Timo!!!??? ;) :o ::)

Link to comment
Share on other sites

Elämä on joskus niin epäreilua. Joillakin on tilaisuus, tahtoa, innokkuutta ja ennenkaikkea aikaa saada jotain aikaiseksi. Tämä näyttää olevan trendi varsinkin jenkkiautojen harrastajilla. Useasti lukee alan lehdistä että "Matti vietti talven ympäri tallissa pitkiä öitä "...ja keväällä auto on jo valmis.

 

Melkein kaikki kaverini rakentelee juurikin näitä ameriikan autoja, ja naureskelee minulle että kuinka sinä voit käyttää yhteen Miniin kuusi vuotta, kun siinä on peltiäkin saman verran kuin yhden Mercuryn konepellissä...

 

Mutta näin se vaan menee, kun on vaimo ja muksut ja talo niin aina en vaan voi hipsiä talliin koko illaksi, ainakaan yhtä talvea putkeen...

 

Minulla tämä rakentaminen on ollut enemmän sellaista että käyn yhden osan hiomassa aina silloin kun aikaa löytyy...Nyt tosin olen varoittanut vaimoani että otan loppukirin, sillä nyt haluan jo saada jotain valmiiksikin...

 

Ja Timo, otetaan vaan mekin veto...Kyllä se aina yksi tuoppi maistuu...

Link to comment
Share on other sites

Juu onhan se pakko saada talven aikana ajokuntoon, tarttee varmaan tilata vielä laivaliput saksaan ens vuoden immiin niin saa lisämotivaatiota.  :o

Täytyy kyl sanoo et kyl toi cabrion projekti eteni uskomatonta vauhtia, en ihan heti uskonu et auto olis ajossa tänä kesänä, ku tietää mis vaiheessa se oli esim viime kevät talvena.

Link to comment
Share on other sites

Ilman muuta tuoppi vetoa, kyllä nyt on niin itsevarma olo..

 

Tänään sain maalattua noi loput luukut, eli voisi päästä kohta kasailemaan. Itselläkin on vapaa-aika melkosen niukassa, mutta eiköhän tässä parin viikon loman aikana jotain kerkeä.

 

Väri on mitä on.. En ole tuota itsekään vielä päivänvalossa nähnyt. Mistään alkuperäisestä kartasta tuo väri ei ole, koitettu ottaa mahdollisimman lähelle BLMC flame rediä. Ei tuo luonnossa ihan niin oranssilta näytä kuin kuvassa. Sisustasta ei ole vielä tietoa. Jonkunlaiset kuppipenkin tapaiset olisi, jotka pitäisi ainakin verhoilla.

Link to comment
Share on other sites

Kyllähän tuota Flame rediä saa vielä kaavan mukaan tehtynä ainakin minun kaupasta...

En nyt tarkoita sitä et se olis pitäny sillä maalata mut kunhan totesin.

Link to comment
Share on other sites

Jep, olisi tuosta Tampereen Prisman viereisestä (Pintaväri?) maalikaupastakin saanut kaavalla, mutta olisi joutunut tilaamaan kaavan Jyväskylästä. Kun toi auto on muutenkin jo aika kaukana alkuperäisestä, niin otin sitten tuollaisen maalin minkä sai heti mukaan.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...