Jump to content

SiK

Jäsenet
  • Viestit

    48
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    2

SiK last won the day on 1. Marraskuuta 2021

SiK had the most liked content!

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Sijainti
    Lempäälä
  • Autotalli
    Clubman 1275 -70
    Mini 850 -70

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

SiK's Achievements

  1. SiK

    Austin Mini 850 -70

    Tämä pääsi pitkästä aikaa liikenteeseen. 1. ja 3. vaihteita ei meinaa tunnelimallisesta laatikosta oikein löytyä sujuvasti, muuten toimii ihan mukavasti.
  2. SiK

    Austin Mini 850 -70

    Kesän aikana tuli maalattua koppa ja syksyn mittaan on pikkuhiljaa alkanut kasaantua. Tekniikaksi tuli ainakin väliaikaisesti 1100 kone mikä oli valmiiksi nipussa, myöhemmin ehkä 1300 jos innostuu kasailemaan.
  3. SiK

    Austin Mini 850 -70

    Pohjaan koitettu lopullista väriä, haettu mallin kanssa mahdollisimman lähelle alkuperäistä blue royalea. Katosta saattaa tulla valkoinen, ja sisustasta tulee musta, ei kuitenkaan ole museopeliä tarkoitus rakentaa
  4. SiK

    Austin Mini 850 -70

    Kittiä ja pari kerrosta hiontamaalia pinnassa, alkaa näyttää jo ihan kohtuulliselta. Onkohan tuonne kattokouruun tarkoitus laittaa jotain massaa tai kittiä sauman päälle?
  5. SiK

    Austin Mini 850 -70

    Hitsaukset alkaa olla tehtynä ja seuraavaksi olisi pohjatöitä tiedossa. Tekniikan suhteen ei vielä ole varmuutta, hyllyssä olisi myös 1275 kone osina jos kuitenkin päätyisi perinteisemmälle linjalle.
  6. SiK

    Austin Mini 850 -70

    Kaikki on vielä suunnittelun asteella, ja mitään järkevää ei välttämättä synny lopputuloksena.. Moottori on vielä kiinni tuollaisessa kiinalaisessa nelipyörässä, ohjain on golf kärryyn tarkoitettu Curtis. Mitään tykkiä noilla kamppeilla ei tule ( ~30kW), mutta yhden "oikean" sähköauton kokemuksella silti hauska ajaa moottorin luonteen takia. Koriin en ole tehnyt mitään muutoksia sähköjä ajatellen, kelkkaan sitten sopivat kiinnikkeet moottorille. Akkuja ei ole kovin pitkään kantamaan tarkoitus laittaa. Akut varmaan jakautuu konttiin ja konepellin alle.
  7. SiK

    Austin Mini 850 -70

    Sehän se, toisesta harrastepelistä. Miniin tämän hetken suunnitelmissa menossa jotain toisesta ääripäästä..
  8. SiK

    Austin Mini 850 -70

    Kiitos vinkeistä, täytyy koittaa mallailla kaikki pellit kevyesti hitsaamalla ensin paikalleen. Yllättävän hyvin näytti istuvan kun kaikkia sovittelin.
  9. SiK

    Austin Mini 850 -70

    Pitkästä aikaa tätäkin tullut vähän askarreltua, keulan peltejä koitan saada istumaan. Kuuluukohan tuohon lokasuojan takareunan ja tuulilasin alapuolen pellin väliin joku kitti tai massa? Ja sama kysymys lokasuojan ja konehuoneen pellin saumasta joka jää konepellin alle, onko siinä ollut alunperin joku massa "kourun" pohjalla saumassa?
  10. SiK

    Austin Mini 850 -70

    Pikkuhiljaa on tämäkin projekti edistynyt. Jos joku ehjän korin omistava viitsisi ottaa mitan tuosta takalampun reiästä tuohon kanttaukseen olisin kiitollinen. Ei tainnut mennä ihan kohdilleen kun ei saanut vanhasta mallia ruosteen takia. Ei hiekkapelti oikein istu hyvin..
  11. SiK

    Austin Mini 850 -70

    Tilatut korjauspellit saapui lopulta, jostainhan se sitten täytyy aloittaa.. Täytyy koittaa mahdollisimman vähän kerrallaan purkaa vanhaa pois ettei kori eläisi.
  12. SiK

    Austin Mini 850 -70

    Kyllähän tuolta tosiaan valkoistakin näkyy ainakin kontista, mutta taitaa olla pensselillä sudittu jälkeenpäin. Kun tuolla Teal bluella googlettelee niin kyllähän se tosiaan samalta näyttää. Hyvältä näyttää omaan silmään eli väri on päätetty.. Onkohan sisustan sinisellä värilläkin nimi vai onko se vain sininen?
  13. SiK

    Austin Mini 850 -70

    Jep, ei tuohon kannata alkaa ihan pieniä paikkalappuja hitsaamaan.. Lisätty varmuudeksi oviaukkoihin vähän jäykistettä vaikka tarkoitus olisi pala kerrallaan tuota peltiä korjata. Edellisestä erimerkkisestä projektista periytynyttä grilliä täytyisi vähän parannella että auto kääntyisi enemmän ja tehdä siihen lukitus.
  14. SiK

    Austin Mini 850 -70

    Aloitetaas uusi ketju uudella omistajalla. Projektikuntoinen -70 mallin Mini muutti Tampereen seudulle hetken mielijohteesta. Tarkoitus olisi askarrella suunnilleen alkuperäiseen kuntoon ainakin korin osalta jollain aikataululla. Osaako joku sanoa tuosta A-pilarin kuvasta onko tuo sisäpuolen sininen alkuperäisväri ja minkä niminen mahdollisesti? Vaikkakin ennen värin miettimistä olisi vähän peltihommiakin tiedossa..
×
×
  • Luo uusi...