Jump to content

Pienoismallirakentaja kaipailee kuvia ja tietoa


Garu

Recommended Posts

Terve

Minulle on nyt työn alla Tamiyan 1:12 oleva pienoismalli autosta Rover Mini Cooper 1.3i -92. Ja suunitelmissa olisi hiukan detailjoita kyseistä pienoismallia. Joten siksi pyydänkin jos täällä olisi jollakin ottaa kuvia kyseistä autosta, lähinnä moottorihuoneesta ja alustasta olevia kuvia. Kyseisestä mallista teen täysin vakion eli kuvatkin mielellään sellaisesta. Kuvia ja tietoa muutenkin kyseisestä autosta joka saattaisi helpottaa kyseisen auton detailjointia ni voisi lähettää osoitteeseen virtualtuunaaja@gmail.com

Kuvia kyseisestä rakennussarjasta

 

Suuret kiitoksia näin etukäteen niille jotka auttavan minua tässä hommassa. En tule korvaamaan mitenkään hommasta koituvaa työtä.

Voin kyllä sitten kun malli edistyy ja on valmis ni laitella kuvia tänne jos vaan tahdotte.

 

Terveisin

Pienoismallirakentelija Garu

Link to comment
Share on other sites

  • 10 kuukautta myöhemmin...

Terve taas!

Tarviisin todella kipeesti niitä kuvia joten eikö kukaan jaksa vaivautua ilman että saisi siitä jotain rahaa tai tavaraa vaivan palkaksi vaiko mikä on oikea syy? eikö kenelläkään ole vastaavanlaista autoa tai jos on ni ei omista kameraa? Eli tarviisin kuvia niin pohjasta kuin konehuoneestakin eri kuvakulmista jotta näkisi missä mikäkin johto menee. Sisustastakin voi lähettää kuvia. Tämä malli projekti ei oikein tahdo kulkea eteenpäin kun ei löydy kunnollisia ja tarkkoja kuvia. En tahtoisi tehä tota Box stockina ku on ton kokoluokan kuitenkin että suhteellisen helposti pystyy detailjoimaan.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...