Jump to content

Garu

Jäsenet
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Garu's Achievements

  1. Terve taas! Tarviisin todella kipeesti niitä kuvia joten eikö kukaan jaksa vaivautua ilman että saisi siitä jotain rahaa tai tavaraa vaivan palkaksi vaiko mikä on oikea syy? eikö kenelläkään ole vastaavanlaista autoa tai jos on ni ei omista kameraa? Eli tarviisin kuvia niin pohjasta kuin konehuoneestakin eri kuvakulmista jotta näkisi missä mikäkin johto menee. Sisustastakin voi lähettää kuvia. Tämä malli projekti ei oikein tahdo kulkea eteenpäin kun ei löydy kunnollisia ja tarkkoja kuvia. En tahtoisi tehä tota Box stockina ku on ton kokoluokan kuitenkin että suhteellisen helposti pystyy detailjoimaan.
  2. aika pahasti mennyt ohi oikeastaan topicin perus ajatuksesta sillä minä etsin oikeasta (1:1)autosta kuvia joitten avulla voisin hieman detailjoida kyseistä mallia mikä on minulla työn alla.
  3. Terve Minulle on nyt työn alla Tamiyan 1:12 oleva pienoismalli autosta Rover Mini Cooper 1.3i -92. Ja suunitelmissa olisi hiukan detailjoita kyseistä pienoismallia. Joten siksi pyydänkin jos täällä olisi jollakin ottaa kuvia kyseistä autosta, lähinnä moottorihuoneesta ja alustasta olevia kuvia. Kyseisestä mallista teen täysin vakion eli kuvatkin mielellään sellaisesta. Kuvia ja tietoa muutenkin kyseisestä autosta joka saattaisi helpottaa kyseisen auton detailjointia ni voisi lähettää osoitteeseen virtualtuunaaja@gmail.com Kuvia kyseisestä rakennussarjasta Suuret kiitoksia näin etukäteen niille jotka auttavan minua tässä hommassa. En tule korvaamaan mitenkään hommasta koituvaa työtä. Voin kyllä sitten kun malli edistyy ja on valmis ni laitella kuvia tänne jos vaan tahdotte. Terveisin Pienoismallirakentelija Garu
×
×
  • Luo uusi...