Jump to content

Re: Miten minillä pitäisi ajaa?


koirankoppi

Recommended Posts

Asumme tällaisen hyväpintaisen mutkikkaan tien varrella, jossa 60:n rajoitus ja asuu paljon ihmisiä joilla pieniä pyöräileviä koululaisia ja lenkkeileviä ihmisiä! Pahimmat ja päivittäin syntyvät vaaratilanteet aiheuttavat juuri nämä "jotka eivät näe mitään pahaa"siinä että ajelevat toisista piittaamatta 100 ja ylikin. Tästä syystä on alettu mietti hidasteita ym. konsteja vauhtien hillitsemiseksi ennenkuin tulee ruumiita.

Fiksut käyvät isommat räppäilyintonsa poistamassa radoilla, joilla ainakin eteläsuomessa järjestetään usein tilaisuuksia kokeilla. Siihen pitää tietysti nähdä vähän vaivaa ja hommata kypärä. Turhat luulotkin itsestä karisevat kun käy Ahvenistolla Hämeenlinnassa pyörähtämässä. Jurvassa on reilu viikon päästä Ratapäivä!

Link to comment
Share on other sites

Minillä pitäisi ajaa samoin kuin kaikilla muillakin autoilla..Hyviä tapoja ja turvallisuutta korostaen. Oli perseen alla 100 tai 700 heppaa niin ajotyyli pitäisi olla sama..

 

Auton suorituskykyä voi sitten testailla suljetuilla aluella, radoilla yms niin paljon kuin sielu sietää. Nykyään on melkeen joka viikonloppu jotain tapahtumaa missä voi autollansa polkea radalla, lentokentällä yms. sinne siis..

 

Mua henk koht vituttaa noi kuskit liikenteessä joilla on "sporttinen" 200 heppanen kinderi jolla sitten pitää ohjastaa kuin viimeistä päivää tuolla liikenteen seassa siinä uskossa et nyt on raketti perseen alla, kattokaas muut hei nyt.

 

Oon vissiin tulossa ite vanhaks mutta kyllä se nykyään mulla menee niin että mitä suorituskykysempi laite on alla niin sitä rauhallisemmin tulee ajettua. tolla mopolla ajelen suurimman osan ajasta 50-60km/h eikä paljon polttele edes ajella lujempaa, radalla tai vartilla voi sitten päästellä niin paljon ku vehkeet antaa myöden mutta siihen se sitten jääkin. Ja sinne se kuuluukin jäädä.

Link to comment
Share on other sites

En suinkaan ymmärtänyt väärin ja muistan itsekkin ajatelleeni juuri noin parikymppisenä kun sain kortin ja 250 hummasen escortin perseen alle..

Ei tullut silloinkaan juurikaan ajeltua ylinopeuksia yms mutta valoista oli helvetin kivaa lähtee rivakammin. ei monikaan pysynyt perässä.Sipoon ja espoon mutkapätkät tuli tutuiksi moneen otteeseen.

ja Tiksin munkkia tuli heitettyä.  ::)

 

Enään ei tuliis mieleenkään harrastaa moista urheilua liikenteessä, eikä onneks tarvikkaan. on erikseen noi ratalelut millä pääsee vauhdinnälästä eroon jotta voi siiten olla teiden tukkona muiden harmina noin muuten  :)

Ei tollasta "sporttista" ajoa voi harrastaa ajamalla turvallisesti ja muut huomioon ottaen. Tai sitten mulla on taas väärä käsitys siitäkin.

Link to comment
Share on other sites

keskustelua ei saada aikaan jos kaikki on samaa mieltä.  :)

 

Nojoo mulla on tapana pistää vähän kärjistettyä tekstiä välillä. saa hyvin sekoitettua muurahaispesää. Tiedän kyllä mitä Jarno V haki tässä takaa ja kyllähän siinä ihan asiaakin oli.. pahoitteluni jos nyt joku koki tulleensa loukatuksi.

Link to comment
Share on other sites

Pyydän anteeksi aloittajalta, jos annoin ymmärtää hänen hurjastelleen kotitielläni !? Tarkoitin yleistä asennetta liikenteessä.

Jos yritän sanoa uudelleen mielipiteeni!

Minillä ajetaan yleisen liikenteen seassa niinkuin muillakin autoilla Liikennesääntöjen mukaan! Hyvin erottuva auto luo muissa vain kielteisiä mielikuvia jos käyttäydytään röyhkeästi tm.

Ja auton urheilullisen luonteen mukaisesti joskus vaikka vähän suljetuilla radoilla "räppäämässä".

Link to comment
Share on other sites

Omaksi loppukommentiksi tähän aiheeseen voisin liittää vanhan,kuluneen puujalkavitsin, josta toivottavasti kukaan ei pahastu.

En ole tätä keksinyt!

"Mitä yhteistä on kortsulla,Saabilla ja Bemarilla? No,kaikissa on m...ku sisällä"

Tällaisia "vitsejä" ei Mineistä synny! Eihän? :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...