Jump to content

Techno Classica-messut -06 satoa


Heppu

Recommended Posts

Eli piti Hiffen messu reissusta perustaa oma viestiketju.  ;)

 

Kuvia löytyy em. messuista kalleriasta:

http://www.mini2-finn.com/gallery/essen

 

Jotenkin tutuu siltä, että tuolla olis meikäläinen viihtynyt muutaman päivän. Vaikka kuvat on valittu "lähes" pelkästään mineihin liittyvistä, niin saa käsityksen kulkineiden kirjosta.  ;D

 

Ehkä yhden minin omistajan pitäisi opetella suomea "vähän" paremmin, vai mitä mieltä tästä ollaan ?

 

Jyvaskian1.sized.jpg

Link to comment
Share on other sites

...ja siellä oli se uusi Traveller Conceptkin. Kerro nyt Hiffe, miltä se näytti livenä! Kuvista on jotenkin niin vaikea saada käsitystä mittasuhteista ja yleisestä fiilingistä.

n.

 

Muutoin minusta konsepti näyttää ihan ookoolta, mutta uskomattomalta tuntuu, että tuo keula olis tulossa 2007-Miniin (vai oonko ymmärtäny väärin?). Näyttää vielä oudommalta luonnossa kuin kuvissa, ja aivan väärään autoon ympätyltä. Kumma juttu.

 

Ne muutama ei-minit niissä kuvissa, se TVR ja Triumph TR6 lähinnä, on kohtuullisten hintojensa takia siinä. Vai ootteko samaa mieltä? Trumpassa oli kyllä myyntimaalaus, joka oli paikoitellen hilseillyt pois ja onneton 95 hv USA-kone, vrt. Euroopan mallin 150 hv. Mutta 8 tonnia.  

 

Yksi Sininen Dutton ja kuvat Westfieldistä on lähinnä sen takia, että olisin halunnut nähdä/laittaa kuvia Caterham 7:sta, mutta koko näyttelyssä ei ollut yhtään !!! (tarkistettu tieto!)

 

Liekö joku innostuu hakemaan pois sen ajamattoman Minin siinä ekana. Kova on hinta, mutta ajamattomia vanhojahan ei tule lisää...   ;D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 viikkoa myöhemmin...

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...