Jump to content

pepe65

Jäsenet
  • Viestit

    50
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    2

pepe65 last won the day on 19. Huhtikuuta 2016

pepe65 had the most liked content!

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Autotalli
    morris mini 62
    austin mini 62
    morris mini 65
    austin mini 69
    austin mini 70
    morris clubman 70
    austin j4 pick up
    morris j4 paku

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

Toiminto on estetty, eikä se näy muille käyttäjille.

pepe65's Achievements

  1. Tästäkään ei oo apuja , mutta 20 hampaimen 1st motion saft
  2. pepe65

    Facetin paine

    Riippu siiitä mikä on ton pumpun mallinumero eli millaiselle paineelle tehty/säädetty?
  3. pepe65

    Poljintuki

    Kyllä se on melkovarmasti ajettu kynystappiin ,sukupolvi joka on kasvanut Crafordien ,Mesvakkien ja muitten Turnerdoorien aikana eipysty edes kuvittelemaan miten moni auto on vastaavaan tappiin kolhastun mikä vähemmän ja mikä enemmän .voi tulla tuohon mun tallin oveen kokeilemaan mimmonen jälki jää minin pohjaan!
  4. pepe65

    Poljintuki

    Sattu taas muistumaan tää aihe tallilla. Toi lattiassa oleva jälki ajalta ennen nosto-ovia. on tullut kun autolla on ajettu talliin ,korjaamoon tai huoltohalliin jossa kynnyksessä on pystyssä 2-3cm korkea tappi johon oven lukituskoukku /salpa vastaa. Vanhalla työpaikalla piti aina muistaa ajaa tuon tapin ohi kun minillä ajoi ulos kuormaautopuolen hallista kun siinä oli jonkinlainen puotos kynnyksellä ettei lähteny akkukaapeli ,jarru tai hydroputket.
  5. pepe65

    Putkitusta ym.

    Koneistushinnat karannut koneistamoissa ,ostettu kalliita koneita jollakinhan ne pitää maksaa,sit osassa konestamoja hinnat ihan kohtuulliset.maksaahan ne putket englannissakin jonkun 35€ kappale ,tietysti jos laitettu olakkeelliset putket niin nostaahan se vähän hintaa. Vai onko otettu reilustikun katottu että on asiakas jolla pinkka kunnossa?
  6. pepe65

    Mistä maalia?

    ,on ne englannissakin tainnu arpoa tota punasta ,mk1 forumilla ollut asiasta
  7. pepe65

    Vetonivelet

    Olikos noissa vanhemmisa mailerin navoissa laakerin puolellakin irrallinen kartiorengas (osanumero 3),jos se puuttuu niin laakeri ei kiristy tarpeeksi tai se löystyy tosi nopeasti kun napa ei vastaa kunnolla laakeriin vaikka mutterin vetää kiinni?
  8. Olis tarvetta rosterisille helma listoille miniin, myös paarempikuntoiset kaaarilistat kiinostaa 64 ja vanhemmalle etuhelmalle eli kuvan osat 21 , 22 , 23 molemmalle puolelle autoa myös yksittäiset listat kiinnostaa. 0400/157494 Pertti
  9. pepe65

    Etukelkan mitat

    Jäi toi asia vielä vaivaamaan niin piti ettiä vielä vanha 1964 vuoden suomenkielinen korjaamokirja ja sekin ilmoittaa saman mitan 424mm etupyörän navan ja kelkan etukiinikkeen välille . eli oliko se mittauspiste keskelle alkuperäistä hinauslenkkiä nimittäin siihen se mitta täsmäis viisaammat ja paremmin muistavat korjatkoot jos täämeni vielä väärin
  10. pepe65

    Etukelkan mitat

    Etukelkka suunnileen tässä asennossa autossa kiinni .jos mittaat autossa kiinni olevan etukelkan etukiinityspisteen ja helmakotelon takapään(takakelkan etukiinityspinta) välisen autonpituusuuntaisen mitan sen pitäis olla n: 2045mm +- 5mm. .vanhassa mittakuvassa annetaan etupyörän ja etukiinityksen väli 423.86mm .mittaamalla etupyöränkesketältä etu kiinnitykseen on noin 360 - 375mm.
  11. pepe65

    Etukelkan mitat

    Toi mitta n:327 mm on etukelkan pystytornin etulaidasta kelkanetu kiinitys pintaan kelkassa riippumatta minkäikäinen ja miten kiinitettykelkka on (vaimenninkumeilla vai ilman)..ja aikaisemmin mainitsemasi469mm on kelkan etupinnasta tornin/ kiinityspultinkeskelle oleva auton pituussuuntainen vaakasuora etäisys ,niin kun alemmassa mittakuvassa on.noissa vanhoissa autoissa mitat ei tahdosattua millilleen kohdalleen kun niitä on vuosiensaatossa tökitty ja korjattu ,eikä kaikki jälkituotanto pellitkään satu aina edes lähellekkään
  12. pepe65

    Etukelkan mitat

    Etuapurungossa etu kiinityskohdat samalla kohdalla kiinteessä ja välikumeilla olevassa apurungossa eli kiikikkeet hiekkapellissä/etu helmassa välikumien veran edessäpäin . Tossa ylemmäsä kuvassa olevat mitat taitaa sattua koripenkinssä mittasauvoilla mk1, 2, 3 koriinkin .
  13. pepe65

    Etukelkan mitat

    Toi ylempi kuva on ilmeisesti autorobotin tai jonkin muun korioikaisupenkin mittakuva ja siinä olevat mitat on penkin omien mittalaitteiden mittoja tietynlaisilla mittapäillä mitattuna joita ei suoraan pysty soveltaa/käyttämään silloin jos mittaa perinteisin menetelmin ( rullamitta / luotilanka/ vatupassi )jos ei tiedä mittapäiden mittoja . Alempi kuva antaa mitat vanhan liiton mittauksille mk1 mk2 korille ja taitaa sattua mk3 .
  14. pepe65

    Ovipahvien irroittaminen

    Muistin oman 62 austimen fe väärin se onkin vaan 368*** ja sen pitää olla valmistettu kesällä 62
  15. pepe65

    Ovipahvien irroittaminen

    Sattus varmaan johonkin kevät /alkukesä 1962 .austin vai morris
×
×
  • Luo uusi...