Jump to content

pepe65

Members
 • Posts

  50
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

pepe65 last won the day on April 19 2016

pepe65 had the most liked content!

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Garage
  morris mini 62
  austin mini 62
  morris mini 65
  austin mini 69
  austin mini 70
  morris clubman 70
  austin j4 pick up
  morris j4 paku

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

pepe65's Achievements

 1. Tästäkään ei oo apuja , mutta 20 hampaimen 1st motion saft
 2. Riippu siiitä mikä on ton pumpun mallinumero eli millaiselle paineelle tehty/säädetty?
 3. pepe65

  Poljintuki

  Kyllä se on melkovarmasti ajettu kynystappiin ,sukupolvi joka on kasvanut Crafordien ,Mesvakkien ja muitten Turnerdoorien aikana eipysty edes kuvittelemaan miten moni auto on vastaavaan tappiin kolhastun mikä vähemmän ja mikä enemmän .voi tulla tuohon mun tallin oveen kokeilemaan mimmonen jälki jää minin pohjaan!
 4. pepe65

  Poljintuki

  Sattu taas muistumaan tää aihe tallilla. Toi lattiassa oleva jälki ajalta ennen nosto-ovia. on tullut kun autolla on ajettu talliin ,korjaamoon tai huoltohalliin jossa kynnyksessä on pystyssä 2-3cm korkea tappi johon oven lukituskoukku /salpa vastaa. Vanhalla työpaikalla piti aina muistaa ajaa tuon tapin ohi kun minillä ajoi ulos kuormaautopuolen hallista kun siinä oli jonkinlainen puotos kynnyksellä ettei lähteny akkukaapeli ,jarru tai hydroputket.
 5. pepe65

  Putkitusta ym.

  Koneistushinnat karannut koneistamoissa ,ostettu kalliita koneita jollakinhan ne pitää maksaa,sit osassa konestamoja hinnat ihan kohtuulliset.maksaahan ne putket englannissakin jonkun 35€ kappale ,tietysti jos laitettu olakkeelliset putket niin nostaahan se vähän hintaa. Vai onko otettu reilustikun katottu että on asiakas jolla pinkka kunnossa?
 6. pepe65

  Mistä maalia?

  ,on ne englannissakin tainnu arpoa tota punasta ,mk1 forumilla ollut asiasta
 7. pepe65

  Vetonivelet

  Olikos noissa vanhemmisa mailerin navoissa laakerin puolellakin irrallinen kartiorengas (osanumero 3),jos se puuttuu niin laakeri ei kiristy tarpeeksi tai se löystyy tosi nopeasti kun napa ei vastaa kunnolla laakeriin vaikka mutterin vetää kiinni?
 8. Olis tarvetta rosterisille helma listoille miniin, myös paarempikuntoiset kaaarilistat kiinostaa 64 ja vanhemmalle etuhelmalle eli kuvan osat 21 , 22 , 23 molemmalle puolelle autoa myös yksittäiset listat kiinnostaa. 0400/157494 Pertti
 9. pepe65

  Etukelkan mitat

  Jäi toi asia vielä vaivaamaan niin piti ettiä vielä vanha 1964 vuoden suomenkielinen korjaamokirja ja sekin ilmoittaa saman mitan 424mm etupyörän navan ja kelkan etukiinikkeen välille . eli oliko se mittauspiste keskelle alkuperäistä hinauslenkkiä nimittäin siihen se mitta täsmäis viisaammat ja paremmin muistavat korjatkoot jos täämeni vielä väärin
 10. pepe65

  Etukelkan mitat

  Etukelkka suunnileen tässä asennossa autossa kiinni .jos mittaat autossa kiinni olevan etukelkan etukiinityspisteen ja helmakotelon takapään(takakelkan etukiinityspinta) välisen autonpituusuuntaisen mitan sen pitäis olla n: 2045mm +- 5mm. .vanhassa mittakuvassa annetaan etupyörän ja etukiinityksen väli 423.86mm .mittaamalla etupyöränkesketältä etu kiinnitykseen on noin 360 - 375mm.
 11. pepe65

  Etukelkan mitat

  Toi mitta n:327 mm on etukelkan pystytornin etulaidasta kelkanetu kiinitys pintaan kelkassa riippumatta minkäikäinen ja miten kiinitettykelkka on (vaimenninkumeilla vai ilman)..ja aikaisemmin mainitsemasi469mm on kelkan etupinnasta tornin/ kiinityspultinkeskelle oleva auton pituussuuntainen vaakasuora etäisys ,niin kun alemmassa mittakuvassa on.noissa vanhoissa autoissa mitat ei tahdosattua millilleen kohdalleen kun niitä on vuosiensaatossa tökitty ja korjattu ,eikä kaikki jälkituotanto pellitkään satu aina edes lähellekkään
 12. pepe65

  Etukelkan mitat

  Etuapurungossa etu kiinityskohdat samalla kohdalla kiinteessä ja välikumeilla olevassa apurungossa eli kiikikkeet hiekkapellissä/etu helmassa välikumien veran edessäpäin . Tossa ylemmäsä kuvassa olevat mitat taitaa sattua koripenkinssä mittasauvoilla mk1, 2, 3 koriinkin .
 13. pepe65

  Etukelkan mitat

  Toi ylempi kuva on ilmeisesti autorobotin tai jonkin muun korioikaisupenkin mittakuva ja siinä olevat mitat on penkin omien mittalaitteiden mittoja tietynlaisilla mittapäillä mitattuna joita ei suoraan pysty soveltaa/käyttämään silloin jos mittaa perinteisin menetelmin ( rullamitta / luotilanka/ vatupassi )jos ei tiedä mittapäiden mittoja . Alempi kuva antaa mitat vanhan liiton mittauksille mk1 mk2 korille ja taitaa sattua mk3 .
 14. Muistin oman 62 austimen fe väärin se onkin vaan 368*** ja sen pitää olla valmistettu kesällä 62
 15. Sattus varmaan johonkin kevät /alkukesä 1962 .austin vai morris
×
×
 • Create New...