Jump to content

Viiskytkuus

Jäsenet
  • Viestit

    45
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    2

Käyttäjän Viiskytkuus kaikki viestit

  1. Laita viestinä tuohon numeroon osoitetiedot, laitan pakettiin alkuviikosta kunhan menen kotiin reissusta.
  2. Vanha musta selkänojan päällinen, aivan pieni nirhauma alhaalla sivussa. Jos joku tarvii tämän niin lähetän postikuluja vastaan. Jos ei kukaan tarvi niin menee lämmityksen raaka-aineeksi Oululaisten hyväksi. 050 3201876
  3. Laitoin tämän kyselyn vielä ennenkuin teen ite. Kuvia mulla on tehdastekoisista ja oon aikaisemminkin tehnyt ite kahteen autoon. Katsastuksessa eivät koskaan puuttuneet niihin millään tavalla. Kerran kysyin katsastusasemalla että saako vetokoukkua korjata hitsaamalla, estettä ei ollut ja niin rakensin vanhoista koukkutarpeista vetokoukut.
  4. Alkuperäinen on nyt kunnossa ja paikoillaan, Minitronilta tilattu uusi on varalla.
  5. No voi hitto, juuri tuollaisesta pari vuotta vanhasta laturista repes etukiinnike, oli muuten huokoista valua. Mutta ehin jo tilata uuden. Alkuperäisestä laturista meni jännitteensäädin pari vuotta sitten, ja nyt sitten jännitteensäätimiä löytyikin Oulun Tarviketorilta 85 kpl. Otin niitä kaksi kappaletta ja korjaan alkuperäisen laturin, laitan sen paikoilleen ja uuden jätän varalle.
  6. Pakkia laittaessa tuntui napsahdus ja sen jälkeen vaihdekeppi on ollut kuin kapusta puurossa. Ykkönen ja kakkonen ja pakki menne nätisti, mutta kolmonen ja nelonen osuu rannetuntumalta. Mikä on voinut pettää? Tämä tapahtui jo keväällä ja sen jälkeen ajettu puolikymmentä tuhatta, ei oo ajoa haitannu Auto on tonninen tankovaihteinen - 79.
  7. Viiskytkuus

    Mini 1000 vm. 1978

    Kuinka moni käyttää tuota öljyä?
  8. Löytyykö keneltäkään tällaisia Dunlopin keskikuppeja ruuvikiinnityksellä? Keskireiän halkaisija on 54 mm. Tarve on kaksi kappaletta. Sain hankittua ne muoviset painettavat rimpulat, mutta ne on väljät. Timo Stenius Pudasjärvi 0503201876
  9. Satuin eilen kirjastossa kattomaan seitkytluvun autoista kertovaa kirjaa jossa oli maininta että -79 Minissä uutta on mattamusta säleikkö. Otin siitä kirjan kuvasta tuon kuvan. Niin on minun Minissäki joka on -79.
  10. Paikoillaan käytetty vaihdevälinlyhentäjä, ei oikein sopinut minun käyttöön. Kulkeutuu ke-pe Seinäjoen alueelle. Hinta 50€. Sijaitsee Pudasjärvellä.
  11. Silmiini pisti vain tuo maalin alla oleva pellistä lohkeillut pakkelikerros.
  12. Onko tuo auto kauttaaltaan pakkeloitu noin vahvasti mitä tuossa vauriokohdassa on?
  13. Laitoin viestiä takapenkeissä.
  14. Minitronilta löytyy näköjään kaikki.
  15. Mikä tämän pumpun tyyppi ja mistä löytyy? Voiko mekaanisen pumpun jättää paikoilleen kun laittaa sähköisen, tai mistä löytyy peitelevy mekaanisen paikalle?
  16. Missä kunnossa on takapenkin istuinosa ja selkänoja ja hinta?
  17. Kyllä se on kuiva ja hyvin tuulettuva, seinissä vasta tuulensuojalevyt ja räystäänaluset auki, ovien ja ikkunan rajoja ei oo tiivistetty. Talli on ollut käytössä vasta muutaman viikon. Sattui vaan niin että kahen pakkasjakson jäläkeen nopea lauhtuminen aiheutti ikkunoiden huurtumisen ja nämä käynnistysyritykset on tehty juuri lauhtumisen jäläkeen. Kesällä taas näin tapahtui pidemmän sadekauden jäläkeen ja silloinkin auto oli hyvin tuulettuvassa katoksessa, joten tuuletuksen ja vaihtuvan ilman puutetta ei oo. Mutta minä en asukaan tasalämpöisessä etelässä...
  18. Suuret säätilavaihtelut aiheutti ainakin sen että kaikki samassa tilassa olevien ajoneuvojen ikkunat olivat välillä aivan märkiä. Täytyy seurata tilannetta. Ja maskin takana on muovisuojus, sateessa ajo ei tuottanut ongelmia.
  19. Löytyiskö keneltäkään kohtuuhintaista vetokoukkua Miniin. Suunnitelmissa on tehä pieni peräkärry paperillisestä itsetehystä kärryaihiosta. Timo 0503201876
  20. Kaksi uutta virranjakajan kantta. Kun ei käynnisty niin vaihdan kannen niin käynnistyy. Kesällä ei ollut ongelmaa muulloin kun pitkän sadeviikon jälkeen, silloinkin auto oli katoksessa. Olen kuullut että jotkut ovat tehneet kaksi reikää kannen alaosaan, eli on ollut samaa ongelmaa. Mistähän siihen sais sopivan kumisuojan kannen päälle, niitäkin oon nähnyt?
  21. Miten saa Minin virranjakajan kannen pysymään kuivana? Kansi on aina märkä sisältä kun seisoo pitempään, varsinkin nyt syksyllä. Säilytyspaikka on kuiva kylmä talli.
  22. Hätävilkkureleeksi oletin ja tilasin jo uuden, samoin molemmat viikset. No sen jälkeen vika löytyikin, yksi sulakerasian piilossa oleva kaapeliliitin oli löysälle. Vilkut, äänimerkki ja kaukovalojen vilautus nyt toimii mutta hätävilkut ei. No, laitan kumminkin uudet osat kun ne kerran tilasin.
  23. Mini on päättänyt lopettaa vilkuttamisen milloin sattuu, välillä toimii ja välillä ei. Vilkkuviiksen pää pyörii holtittomasti ja tuntuu että siihen koskettaminen vaikuttaa toimintaan. Ja välillä ei myöskään äänimerkki toimi, samoin pitkien valojen vilautus. Hätävilkut ei toimi ollenkaa. Oon irroittanut vilkkuviiksiyksikön ja kaikki liitokset tuntuu olevan puhtaita ja kunnossa. Vilkkurele on uusi. Sitten, mikä on kuvan keskellä oleva rele, liittyykö hätävilkkutoimintaan?
×
×
  • Luo uusi...