Jump to content

Ukko

Jäsenet
  • Viestit

    32
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Ukko

  • Syntymäpäivä 29.01.2002

Profile Information

  • Gender
    Male

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

641 profiilin katselua

Ukko's Achievements

  1. Onko kellään myydä toimivaa/suhteellisen toimivaa minin moottoria? Ei mitään ihmeellistä, kasipuolikas tai tonninen. Mitä tollasista pyydetään? Tarvis jonku iha perus vetojuhdan miniin.
  2. Ukko

    Käyntihäiriö

    Näin taidan joutua tekemään näillä näkymin...
  3. Ukko

    Käyntihäiriö

    Kansipahvi jo kolmas kun vaihdon jälkeen ei tahtonut ensimäinen pitää tiiviinä. Jos vika olisi kannentiivisteessä onko teillä jotain vinkkiä miten ei vuotaisi jatkossa? Olen aina partaterällä tarkkaan puhdistanut pinnat puhtaiksi ja karhunkielellä viimeistellyt...
  4. Ukko

    Käyntihäiriö

    Täytin toki kaasarin cu:n omalla öljyllä juuri
  5. Ukko

    Käyntihäiriö

    Katson tuota sytkä juttua jos jostain syystä ei olisi pohjassa. Vaihan tulpat varmuuden vuoksi vaikka ne ovatkin vaihdettu viime jouluna.
  6. Ukko

    Käyntihäiriö

    Hmm toivottavasti ei ole kansipahvissa vika, koska sen takia alunperin innostuin kaasarin päivittämään kun kansi piti ottaa pois vuodon takia. Läpätin kannen ja uuet venttiilienvarsienkumit vaihoin samalla. Pitää kattoa puristukset jos antais jotai indikaattoria mahollisesta vuodosta.
  7. Ukko

    Käyntihäiriö

    Ajelin minillä normaalisti toissapäivänä ja parkkeerasin kauppareissun ajaksi. Kun palasin ei tahtonut lähteä käyntiin millään. Lopulta lähti käyntiin ja kävikin normaalisti. Matkan aikana kuitenki useita kertoja veti pelin poikki ja joutui pysähtymään tien sivuun. Eli suostui käymään vain erittäin huonoa ja epätasaista tyhjäkäyntiä eikä ollenkaan ottanut kierroksia. Hetken päästä saattoi kuintenkin taas käydä normaalisti ja vastasi kaasuun jne. Oireet pahenivat vain. Nytkin pihassa lähtee huonosti käyntiin ja välillä saattaa toimia hetken normaalisti. Välillä myös paukkuu putkessa. Olen toissa viikolla ennen kuin rupesi oikuttelemaan vaihtanut kaikki sytytksen osat virranjakajaa myöten ja kaasarin korjaussarjan kera. Kone siis 1275 ja kaasari hif44. Otin kaasarin irti eilen ja putsailin vaikka ei ollut mitään putsattavaa. Kohoa säädin kun oli turhan matalalla mutta ei muutosta. Bensapumppu tikittää normaalisti ja letkusta tulee myös tavaraa ulos joten en usko että bensan saannissa olisi ongelmaa. Outoa kun käy aina välillä normaalisti ja sitten taas ei mitään. Onko ideoita? Olisi kiva päästä ajelemaan.
  8. 66 vuode farkku meni leimasta 15 vuode jälkee, mutta ilo ei ollut pitkä kun konttorilta himaa ajaessa hävis kakkone ja nelone. Pakkikaan ei mene päälle. Kone on tosiaa kasipuolikas ja vaihekeppi on taikasauva. Onko yleinen juttu ja mitä ideoita kuinka korjata? Vaihteet ovat kuin hävinneet.
  9. Onko kellään mk1 etusäleikköä myydä? Mielummin austinin mutta morriskin menee!
  10. Hakusessa mk1/2 ratti. (Austin aina parempi). Saa tyrkyttää muitakin ratteja jos on lojumassa. laita vaikka yv jos löytyy.
  11. Ukko

    Ylökuolokohta

    Ymmärsin että huono puolalta menevä johto virranjakajaan voisi aiheuttaa tämän. Lainasin kuitenkin toisesta toimivasta ministä ehjän sellaisen ja puola kuumenee edelleen yhtä kuumaksi.
  12. Ukko

    Ylökuolokohta

    Homma jatkuu... jes mini lähti käyntii kun pelailin ajotuksen kanssa. Kiersi aluksi normaalisti ja hyvin. Nyt kuitenkin kierokset jäävät hyvin alhaisiksi kun antaa kaasua. Jos virrat ovat päällä puola tulee todella kuumaksi. Mistä johtuu? Kannattaako ostaa uusi puola vai johtuuko kuumeneminen jostain muusta. Ei huvita rikkoa uutta puolaa jos asia on näin.
  13. Ukko

    Ylökuolokohta

    Ja kone ei ole ollut palasina. Pelkkä jakaja irti. Voi olla että mennyt termistö sekaisin tuon akselin kanssa.
×
×
  • Luo uusi...