Jump to content

Micke

Members
 • Posts

  123
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Everything posted by Micke

 1. Umpiosta otan tarjouksia vastaan. Pitää tyhjentää kellaria ylimääräisestä tavarasta
 2. Jakoketjun kiristimen ottaisin
 3. Varastosta löytyi ylimääräinen faceliftin xenon umpio (LHD). Ihan ok kunnossa, jotain naarmuja mutta hiomalla tulee hyvä (katso kuvat). Ottaen huomioon että sen on 19v vanha niin sanoisin että on kuitenkin hyvässä kunnossa. 150€
 4. Jes, laita viestiä YVtä niin jatketaan ulosvetäjästä. Liittyen pyörään, mulla on -17 ja se taitaa olla -15 kanssa ne yleisimmät. Kannattaa muokata se vakio ilmanotto boksi niin ääntä tulee kunnolla Liittyen ohjelmointiin, kannattaa kysyä etukäteen. Ei ole se yleisin malli. Ehkä @Igor voisi neuvoa?
 5. Jos on perus ässä niin minulta saat cravenspeedin ulosvetäjän käyttöön.
 6. Micke

  Öljynpainevalo

  Näitä kansia on 2 eri mallia ja riippuu vuosimallista Täällä lisää infoa aiheesta https://www.minimania.com/MINI__02_04__Oil_Filter_Confusion___Problem___Hints
 7. Mini on kyllä sairaus Mulla edelleen sama yksilö kun vähän yli 5v sitten eikä loppua näy. Kiva että joku ottaa nämä vähemmän kunnossa olevat yksilöt ja laittaa ne kuntoon, hyvää tekemistä!
 8. Toivottavasti ei ole alla runflat renkaat. Omassa kun laitoin tavalliset niin mukavuus parani huomattavasti.
 9. Ja ylös. Mikäli hinta ei miellytä niin aina saa tarjota
 10. Pitäisi kyllä kestää reilusti enemmän, veikkaan että ns. maanantaikappaleet kuten itse mainitsit.
 11. Nostetaan tätä. Mahdollista tuoda osat kerhon ratapäivälle 25.9. Alastaron radalle.
 12. Yleensä se on magneettikytkin joka hajoaa. Kaverin autoon olen sellaisen vaihtanut ja taas ilmastointi pelaa. Omassa ei valitettavasti riittänyt ja vissiin pitää vaihtaa koko kompura.
 13. laitoin ensimmäiselle sivulle muutaman kuvan coolerista nyt kun ei ole enää autossa. Lisäsin myös supercharged tarrat ja ulkokahvojen mustat muovit/suojat.
 14. Micke

  Käytetyn takuuut?

  Pitää vain tarkemmin katsoa mitä ostaa niin ei tule yllätyksiä. Liike voi tietysti osallistua osittain kuluihin. Itse veikkaan että yleensä se huoltaminen maksaa sen verran että korjauksen sijaan laitetaan vahinko kiertämään, varsinkin vanhemmissa autoissa. Ja tietääkseni aika yleinen tapa, valitettavasti.
 15. Jos tekisi pelkästään sen huollon niin uskoisin sun arvion olevan oikeassa (5-6h). Viimeisessä yksilössä ahdin oli pöydällä 2 tunnin jälkeen mutta siinä tuli muitakin haasteita hoidettua samalla niin aikaa meni huomattavasti enemmän. Katsoin huvikseen na uudesta ahtimesta joutuu nykyään maksamaan yli 3t€, ihan hullua.
 16. Merkkihuolto ei öljyjä ahtimeen vaihda. Joku foorumilainen kirjoitti että maksoi siitä vähän alle 700€, hurja summa minun mielestä. Olen sen huollon kahteen autoon kaveireden kanssa tehnyt ja ei ole mikään mahdottomuus ja samalla saa paljon muitakin osia vaihdettua, kerran kun auto on purettu.
 17. - pakkasen kanssa ei ole ongelmia - periaatteessa voi. Jos ahdin hajoaa niin vesipumppu ei pyöri ja lâmmöt nousee - kyllä se pitää ääntä mutta tunnistaako sen jokainen? En osaa sanoa. - BMW mukaan ahdinta ei tarvitse huoltaa mutta joka 100tkm olisi hyvä öljyt vaihtaa. Joku taisi foorumilla kertoa että maksoi siitä huollosta 700€, kannattaa etsiä. En muista saako uusia ahtimia enää, käytettyjä tulee välillä myyntiin.
 18. Jos olisi ollut vain kuskin jalkatilassa niin olisin sanonut että lämppärin kenno on syyllinen. Oletko katsonut onko se kenties kostea?
 19. Myynnissä olisi kunnostetut BBS RZ523 vanteet. 7x17 et37 eli R5X malleihin sopivat. Pitäisi löytyä myös sopivat soviterenkaat (56,1mm). Piti laittaa omaan autoon mutta sillä tulee sen verran vähän ajettua ettei toiselle sarjalle vanteita ole tarvetta. Hinta on 460€ ja mielummin nouto Vantaalta. Mutta lähetys onnistuu tarvittaessa.
 20. Itse vähän aikaa sitten vaihdoin jäähdyttimen ja ilmaamisessa meni oma aika. Ja kun luulin asian olevan kunnossa, jouduin avaamaan sen ylemmän ruuvin useampaan otteeseen seuraavien viikkojen aikana. Ja kun on airtecin cooleri, ja vasta kätevää on
 21. Omat suodattimet olen pessyt K&N aineilla, merkistä riippumatta. Kannattaa vielä tsekata pitääkö öljyä käyttää ITGn kanssa.
×
×
 • Create New...