Jump to content

Micke

Members
 • Posts

  103
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Everything posted by Micke

 1. Micke

  Käytetyn takuuut?

  Pitää vain tarkemmin katsoa mitä ostaa niin ei tule yllätyksiä. Liike voi tietysti osallistua osittain kuluihin. Itse veikkaan että yleensä se huoltaminen maksaa sen verran että korjauksen sijaan laitetaan vahinko kiertämään, varsinkin vanhemmissa autoissa. Ja tietääkseni aika yleinen tapa, valitettavasti.
 2. Jos tekisi pelkästään sen huollon niin uskoisin sun arvion olevan oikeassa (5-6h). Viimeisessä yksilössä ahdin oli pöydällä 2 tunnin jälkeen mutta siinä tuli muitakin haasteita hoidettua samalla niin aikaa meni huomattavasti enemmän. Katsoin huvikseen na uudesta ahtimesta joutuu nykyään maksamaan yli 3t€, ihan hullua.
 3. Merkkihuolto ei öljyjä ahtimeen vaihda. Joku foorumilainen kirjoitti että maksoi siitä vähän alle 700€, hurja summa minun mielestä. Olen sen huollon kahteen autoon kaveireden kanssa tehnyt ja ei ole mikään mahdottomuus ja samalla saa paljon muitakin osia vaihdettua, kerran kun auto on purettu.
 4. - pakkasen kanssa ei ole ongelmia - periaatteessa voi. Jos ahdin hajoaa niin vesipumppu ei pyöri ja lâmmöt nousee - kyllä se pitää ääntä mutta tunnistaako sen jokainen? En osaa sanoa. - BMW mukaan ahdinta ei tarvitse huoltaa mutta joka 100tkm olisi hyvä öljyt vaihtaa. Joku taisi foorumilla kertoa että maksoi siitä huollosta 700€, kannattaa etsiä. En muista saako uusia ahtimia enää, käytettyjä tulee välillä myyntiin.
 5. Löytyi käyttämätön OMP Racing keskiö (OD/1960BM784A), sopii R50-R53 malleihin. Hinta 50€
 6. Micke

  Vettä jalkatilassa

  Jos olisi ollut vain kuskin jalkatilassa niin olisin sanonut että lämppärin kenno on syyllinen. Oletko katsonut onko se kenties kostea?
 7. Myynnissä olisi kunnostetut BBS RZ523 vanteet. 7x17 et37 eli R5X malleihin sopivat. Pitäisi löytyä myös sopivat soviterenkaat (56,1mm). Piti laittaa omaan autoon mutta sillä tulee sen verran vähän ajettua ettei toiselle sarjalle vanteita ole tarvetta. Hinta on 460€ ja mielummin nouto Vantaalta. Mutta lähetys onnistuu tarvittaessa.
 8. Itse vähän aikaa sitten vaihdoin jäähdyttimen ja ilmaamisessa meni oma aika. Ja kun luulin asian olevan kunnossa, jouduin avaamaan sen ylemmän ruuvin useampaan otteeseen seuraavien viikkojen aikana. Ja kun on airtecin cooleri, ja vasta kätevää on
 9. Nostetaan tätä. Paljon tavaraa myyty. Lisäsin nyt orkkis sumuvalot hintaan 10€ molemmat.
 10. Omat suodattimet olen pessyt K&N aineilla, merkistä riippumatta. Kannattaa vielä tsekata pitääkö öljyä käyttää ITGn kanssa.
 11. Jos Contin hihna mennyt huonokai tuossa ajassa, kannattaa katsoa miksi niin on käynyt sillä ne yleensä kestää hyvin ja eivät veny samalla tavalla kun esim. Gates. Kiristimen ja muut varaosat kannattaa tilata Aeromotrsin kautta, yleensä alle viikossa paketti on kotona. Powerflexiä myy Autoracing Helsingissä ja usein tavaraa löytyy hyllystä.
 12. Minullakin sama setti vaatii ilmauksen useamman kerran kunnes rupesi toimimaan kunnolla. Rehellisesti katuajossa en isoa eroa huomannut, radalla kestävät paremmin mutta en odottaisi ihmeitä. Alastarolla 3 kierroksen jälkeen jarruista hävisi tehot (EBC Red paloilla). Nyt alla Carbotech palat ja voi ajaa niin paljon kun haluaa.
 13. Takasatuloista sen verran että niitä on 2 eri mallia: yhdessä jarruletku menee banjolla satulaan ja toisessa (uudemmassa) ei ole banjoa. En muista milloin tämä muuttui, olisiko ollut 12.2003. Mutta tilattaessa kannattaa olla tarkkana että tulee oikeat osat.
 14. Ja taas osia lisätty, samalla otin myös kuvia (katso ensimmäinen sivu)
 15. Löytyy myös ’06 ässästä irroitettu ahdin (Eaton M45). Hyvässä kunnossa, rotoreissa 2 pientä jälkeä (otan niistä kuvia). Molemmissa päissä oli reilusti öljyä. Laitan vielä uudet öljyt sisään ensi viikolla. Ajomäärästä ei ole varmaa tietoa. Myyn koska itselläni nyt 2 kpl. 550€
 16. Nyt löytyy myös lukollinen hanskalokero. Jotain pientä jälkeä löytyy, irroitettu vm ’04 autosta.
 17. Porvoon mittaletkua (mittaletku.fi) voin suositella. Tietävät mitä tekevät ja erikoisemmatkin letkut valmistuu odottaessa
 18. Ja ylös. Lisätty Valeon kytkin, Forge Motorsportin säiliö ja Pro Hoses välijäähdyttimen "kumit"
 19. Vakio jarrut ovet kyllä onnettomat, Ahvenistolla ajelin vajaat 2 kierrosta ja ne loppui. Nyt on R56 jarrut edessä Carbotechin paloilla. Aluksi oli EBCn palat ja ne ei kestä jos radalla ajaa. Renkaina itselläni 215/45/17. En tiedä onko paras koko. Ja jos paino huolettaa niin vakio vanteet (s-spoke) kannattaa vaihtaa toisiin.
 20. En osaa sanoa onko sama/vastaava adapteri. Jos muistan oikein niin napilla pystyy muuttaa vahvistimen asetuksia, kuten alkuperäisessä radiossa.
 21. Siinä tapauksessa tarvitset tämän adapterin, muuten et saa sitä toimimaan. https://www.hkenabler.co.uk
 22. Onko sinulla mahdollisesti Harmann Kardon soitin ja kaiuttimet?
 23. Meniskö r53seen modaamalla?
 24. Nostetaas tätä. Ulosvetäjä taas kotiutunut ja saatavilla.
 25. Ei se R53 ikinä mukava tule olemaan
×
×
 • Create New...