Jump to content

Harko

Jäsenet
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Harko kaikki viestit

  1. Moi onko vielä tekstiilimatot myynnissä. olisin kiinnostunut. olen tampereelta ja saisin haettua.
  2. mun clubmanin 2008 varapyöränkotelon pohja on suora mitä nyt noi pohkaukset tekee monttuja. Todennäköisesti on nostettu tunkilla ja ollut joku palkki joka on jakanut painoa mutta ei ole toiminut.
  3. Eli Cooper -01 kipinöitä kampiakselin hihnapyörän ja moottorin välillä. Esiintyy tyhjäkäynnillä tasaisena ja kylmällä koneella, kun lämpiää niin harvenee mut ei lopu. Kipinä kuluu yli moottorin äänen. Viivakoodi oli aluksi P0130 mutta se loppu kun oli johto hankautunut paljaaksi, korjattu. Viimeksi koitin et irroitin 1lamdan johdon ennen käynnistystä, ei kipinöitä johto kiinni hetki ja alkoi kipinöidä jälleen johto irti jatku kipinöinti. Ja nyt ei näyttänyt mittarissa konehäiriöö se moottorin kuva. Eikö sen kuuluisuuksien ilmoittaa jos jokin liitos on irti? Ei näyttänyt sitä vaikka käynnisti kolme kertaa. Kipinöinti tapahtuu tasaisin ajoin noin 2 sekunnin välein missä kohtaa tahansa, näin pelkkänä kipinänä ja joskus valokaarena. Ei ymmärrä jos se antaa siinä kohdassa hihnapyörälle -- ja moottorille+ ni eikö koneen pitäis seota? Kone käy ja kukkuu normaalisti, koska on ajettu useampi km, ennen kuin aloin tutkia.
  4. Harko

    Valojen suuntaus R53

    Itsellä -01, säädin ne niinkuin tavallisesti säädetään normiautoissa. Pitää vainmuistaa mihin päin on kiertänyt säätöä kun joutuu laittaanmaan konepellin kiinni. Eli kohdista seinää vasten ja merkkaa paikat seinässä niin on vertailukohta. oma auto oli noin 5m päässä.Jouduin laittamaan monia kertoja auki/kiinni pellin eli olen säätänyt näin ja katsastuksessa kysyin niin oli ok. Autossa 30 mm madallus. Huomaat kyllä liikenteessä pimeällä onko kohdistus onnistunut.
  5. Harko

    R53 etujousitus

    oletko varma et puuttuu. koska minulla se oli jumissa osan 2 ja 11 kanssa. ruuvarilla sai irti sen metallirenkaan 8 joka on jousenylätuki. toi 11 on se laakeri joka on kiinni 2:ssa. laakeri on rympätty isolla metallirenkaalla 2:ssa oleviin hahloihin. meniköhän nyt oikein selostus näin muistista. vaihdoin itselle tossa kuukausi sitten.
  6. jos jotain hyötyä tästä on viä niin... Omalla kohdalla kävi samallai laakerien vaihdossa. Eli jäi välystä vaikka kiristi kuinka. Laakerit samanlaiset kuin sinulla. Välyksen sai pois ainoastaan hiomalla niitä "ulokkeita noin 2mm" muistaakseni. kutakuinkin sen kulman verran mitä siinä laakerin kaulalla on. Purin kuulat ensin pois ettei ne lämmennyt turhaan. Näin laakerin sai välyksettömäksi. ja toiminut on hyvin koko viime kesän.
×
×
  • Luo uusi...