Jump to content

Peter_lin

Jäsenet
  • Viestit

    48
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    1

Viestit kirjoittanut Peter_lin

  1. Myydään käyttämätön R53-Miniin sopiva rst-putki. Olen ostanut tämän aikanaan omaan 05-Miniin mutta en sitä koskaan laittanut alle, sillä yksi pala jäi matkalle.

     

    Uuden hinta oli muistaakseni 800 euroa.

     

    Putki on siis catback n. 3"

     

    Tästä saa edullisesti hyvä-ääniset putket. Yhden käyrän tekaisee helposti osaavassa pakoputkiliikkeessä tai itse.

     

    Tarjoa, haluan päästä tästä eroon.

     

    Oulussa.

     

    Privaviesti, maili juhaso64[at]gmail. Kom, tai nollaviisnolla,422 4804

    post-50-0-79799600-1401387172_thumb.jpg

    post-50-0-88493700-1401387198_thumb.jpg

  2. Omassa Havaittavissa pintakaasukiihdytyksissä samanlaista pientä vapinaa mutta vetareita ei ole mennyt. Alustana tosiaan Bilstein pss9. Mulla toi ominaisuus ei kyllä ole edes häiritsevä.

     

    Mitä tulee ominaisuuksiin, niin kyllä kunnon alusta vaikuttaa

    pelkästään positiivisesti kaikkeen muuhun paitsi maavaraan. (Sitä on varsinkin edessä todellä vähän ja keula raapii melko herkästi. Siis juurikin se muovilipare, mikä esim tm:n autosta on poistettu.)

     

    Auton käytös radalla ja kovassa ajossa rauhoittui ja parani huomattavasti. Ainakin Bilsteinin alustalla esimerkiksi perä on paljon rauhallisempi ja auto tietenkin kallistelee paljon vähemmän. Mukulakiviä ei tietenkään ole kiva ajaa, mutta siksi niissä on se jäykkyydeensäätö :)

  3. PGN, Autosi näyttää hyvältä, vaatii ehkä hieman madallusta silti..Itsellä on samat vanteet omassa autossa ja väittäisin ettei se ainakaan huonompaan suuntaan ole mennyt. Tietysti suuri vaikutus oli myös renkaanvaihdolla. 17" runflat-renkaat on myrkkyä jokaisen auton ajo-ominaisuuksille..

     

    Tässä vielä kuva, galleriassa lisää huonoja räpsyjä:

    http://www.mini2-finn.com/albums/peterlin/proj_peterlin_04.jpg

  4. Edestä voi säätää Camberin ja casterin, takaa pelkästään Casterin. Näin ainakin muistelisin, kun laitatin omaani PSS9:n. Kyseessä siis R53. Takana noilla madalluksilla negatiivista camberia yli kolme astetta. Mutta onpahan vähän rauhallisempi ajaa noilla säädöillä radalla :)

    Miinuspuolena tietenkin se, että rengasta menee takana ihan S******sti. Vaikka toisaalta, niitähän saa kaupasta lisää..

  5. Jos täällä nyt joku ihminen sattumoisin kyseistä ohjelmistojättiläistä käyttelee, niin ajattelinpa että avasin tollasen kanavan tonne ircnetin puolelle.

     

    Ei siellä mitään botteja ole, eikä mitään muutakaan virallista, mutta jos jotakuta kiinnostaa, niin kanavahan on

     

    #mini2-finn.com

     

    Omorf-irc on vielä kanssa hengissä, mutta näin kuitenkin :)

  6. Itse en tuosta uudesta pidä. Keula on hölmönnäköinen ja sivuprofiili samaten. Etuvalot on suoraan sanottuna rumat. Ässän etupuskuri on ok. Lisäksi koko auto näyttää esimerkiksi alustaltaan järjettömän korkealta, en tiedä mistä johtuu ;)Sisältä tuo uusi on kyllä paljon hienomman näköinen. varsinkin mittaristo, ratti ja keskikonsoli on makeita  

     

    Ei ainakaan itselle tullut sellaista pakollista tarvetta alkaa päivittelemään. Seuraavaksi takavetoista alle :)

  7. Minulle on vaihdettu putki. Kohta alle on tulossa kolmas putki (toisesta puuttuu yksi osa jota ei ole koskaan tullut joten taas tulee uusi). Kyllä se ääniin vaikuttaa, pörinää tulee vähän lisää,mutta ehkä tossa se suurin asia on kunnolliset ulostulot. Jos olet putkea laittamassa ja haluat ääntä, niin suosittelen valitsemaan version, jossa keskiputkessa ei ole vaimenninta ollenkaan.

  8. en ihan allekirjoita tuota säämiskädissiä. omaa olen kuivannut jatkuvasti säämiskällä, painamatta ja varovaisesti luonnollisesti, eikä autossa ole yhtään hiusnaarmua. Riippunee hyvin paljon myös siitä kuka sitä säämiskää käyttää ja väristä. musta on luultavimmin kaikista arin väri sillä lakkaa on vähän eikä metallifleikkiä ollenkaan. Toisaalta taas mitä tulee omaan autoon jossa on musta katto, ei naarmuja ole syntynyt. Tärkeintä on luonnollisesti pitää se kuivausväline puhtaana. Ja yhä väitän myös, että sillä sienellä ne suurimmat swirlit siihen pintaan saa kädetettyä jos ei vaan osaa ;)

  9. Juu, siis siitä puuttuu yksi pala. Juuri se käyrä siihen keskiputkelle puuttuu. se on jossain Saksassa ja tulee "joskus" :) Projektijuomat pitää aina olla kylmässä kun näitä väsätään!

     

    Kyllä noita voi sinne galleriaan laittaa, no prob.

  10. Toi kuulostaa kyllä erittäin kalliilta. Mulla oli oma auto just pajalla kolme päivää, lukivat myös vikakoodit ilmaiseksi. Toisaalta firma ei ollut Laakkonen ja autossa on takuu. Olen kuitenkin saanu noita vikakoodin lukuja aikoinaan bemariin jopa ihan ilmaiseksi. Multi, sä olet liian kiltti, mekkaloi vähän ;)

  11. saundit on ookoo. Sisälle ei paljoa lisää kuulu, sellanen sopivan kumea mörinä. Itse asiassa tänään tuli toiset kun noi ei oikein meinaa ""istua" kunnolla.

     

    tuota autoslalomia ois kiva kokeilla mut eka pitää saada kyllä nää laitteet kuntoon ;)

  12. Avataan nyt tämä alue sitten.

     

    Omaan on tehty jotain pieniä muutoksia oston jälkeen. Suhteellisen hyvin varusteltuun autoon on tähän mennessä päivitetty alusta (Bilstein/Kelleners Pss9), vanteet (Oz Superleggera 7x18"), renkaat (Pirelli Pzero Nero) ja pakoputkisto (kelleners/Eisenmann). Tehoa hankittaneen jossain vaiheessa. Seuraavaksi päivityslistalla on jarrupalat (ebc:tä kokeillaan ensin) ja jarrunesteet. Modifikaatiot on tehty lähinnä radalla pörräämista varten, mitä ei ole kyllä hetkeen tullut harrastettua. Normi ajoon alusta on liian kova ja epämukava, mutta ei se mitään haittaa :) Auto näyttää nykykuosissaan huomattavasti paremmalta kun aikaisemmin.

     

    Kuvia alku/tämänhetkisestä tilanteesta löytyy:

    http://peterlin.1g.fi/kuvat/mini

  13. Hieno kyllä toi ensimmäinen kuva. Piti itsekin heti lähteä ottaan sadefiilistelyt omasta kopista. Kivaa se on silloinkin :)

     

    ot:na, Ringillä käyntiä voin suositella. Epäilen vaan että nää Brittitekeleet (ainakaan oma) ei kestä sitä reissu ehjänä ;)

  14. Rönsyilyksihän tämä menee, mutta mitä tohon laatuun tulee, on se täydellistä paskaa. Mun autolla on ajettu 11tkm ja siinä on sellaisia vikoja, mitä ei voi kuvitellakaan olla olemassa. jakopää vuotaa, vetari naksuu, ohjauksessa tuntuis viimeisen huomion mukaan olevan väljää. (johtuneeko siitä että ajan periaatteessa jatkuvasti mukulaa.) tyhjäkäynti häviää satunnaisesti ja kaikenmaailman räminää ja kolinaa on siihen malliin että oksat pois. Kaikista pahin on kojelauta, mittaristo sekä turvavyöt. Myös perästä kuuluu jotain ihmeellistä. Jarrulevyt on kierot, mutta se menee omaan piikkiin ;)

     

    Auto on menossa huoltoon hetken päästä enkä hae sitä pois ennenkuin joka ainoa vika on korjattu. Harmi, kun näin kiva auto menee ihan piloille sen takia että laatu on sitä perinteistä brittiläistä shaissea. Aion kyllä hankkiutua kopistani eroon hyvän aikaa ennen kuin ensimmäinen katsastus on ajankohtainen :)

     

    Sitä ennen, onnea vaan katsastuksiin niille, kenellä aika alkaa olla jo kypsä :)

  15. Jos haluat hyvän yleisrenkaan niin voisin suositella contisportcontactia. sitä ei saa 205/45-leveydessä mutta 215/40/17 löytyy. Ei vetele ja pitää huomattavasti paremmin kun vakio runshit-rengas. Myöskin pirellin P-zero neroa pitäisi saada about tuossa koossa. Omassani on sellaiset ja olen erittäin tyytyväinen. Omat kokemukset rajoittuu siis lähinnä "merkkirenkaisiin", näistä halpismerkeistä ei ole mitään speksiä, enkä kyllä edes välitä tietää :D

  16. Itselläni on ihan manuskailmastointi ja sen kanssa olen tullut toimeen erittäin moitteettomasti. tuhat euroa lisää siihen on kuin heittäisi thyyninkirahaa hukkaan :)

     

    Mitä tulee stereoihin, suosittelen harmania lämpimästi. Erään hifiasentajan kanssa niitä speksailtiin, väitti että voisi olla parasta mitä bemarilla on konsernissaan tarjota. Hintakaan ei päätä huimaa.

     

    Nahkaa, ilman muuta nahkaa :) Chilin kanssa lisähintaa tulee "vain tonni" ja mun mielestä ne on vaan niin makeat verrattuna siihen ehkä snadisti halvannäköiseen "reikäkankaaseen" mitä on vakiona Chilissä. Itselläni on sinimustat, eikä ne kyllä ole hiostavatkaan, edes kuumalla kesäpäivällä :)

     

    Ja ilman muuta, ne runflatit mäkeen. Ehkä kauheinta, mitä autoileva maailma on viime vuosina päässyt kokemaan :) Rengas on niin järjettömän kova että se vaan vinkuu, vinkuu eikä pidä. Itse otin omani suoraan kitkoilla, vaihtoivat ne lähes päikseen..ei muuta kun kunnollista puhkeavaa settiä alle niin homma toimii.

     

    Yksi ainoa varuste mikä jäi itseäni häiritsemään puuttuessa on antrasiitin värinen katto. Jos ja kun sisusta on tumma ja katto vaalea, häiritsee se ainakin minua. Ei ol kallis varuste joten suosittelen ilman muuta!

  17. Stadissa tosiaan pörrää vaikka miten paljon erilaisia teipattuja promo minejä. Yleensä niitä kuskaa jotain nättejä tyttöjä jotka vilkuttelevat kiitettävästi kun ajaa itse ohi minillä :)

     

    Hävettää kun tänään Kehä1 (fortumin talon kohdalla) tuli vastaan hopeinen S josta joku nuori kaveri moikkasi minitoverille. Itse tietenkin töiden jälkeisessä koomassa ei tajunnut edes moikata takaisin  ::)

     

     

    Sun pitää nyt selkeesti hankkia ne silmälasit mistä on jo ollut puhe ;)

  18. Juu, siis varmastihan se sinne käy. Pointti vaan oli se, että kun näissä on se longlife-huolto-ohjelma ja sinne laitetaan jotain muuta kun vaadittua longlife-öljyä, niin koko huolto-ohjelma ja se, kuinka pitkät huoltovälit olisivat, vesittyy. Perusöljyillähän ei voi yhtä kauaa ajaa. Vaihtoväli periaatteessa puolittuu.

  19. Miksi ihmeessä noihin laitetaan sitä Helix Ultraa jos tehdas ja huolto-ohjelma vaatii longlife Slx:ää? Koko "longlifehuoltamisen" ideahan vesittyy täysin jos siellä käytetään ihan normiöljyjä..ja vielä merkkihuollossa..toisaalta kyseessä on Laakkonen, joten en sinäänsä ihmettele :D

     

    Tuolla koneessa on muuten ihan tehtaalta asti sitä Slx:ää eikä mitään mineraaliöljyä. Mitä tulee huoltamiseen, mullekin vannotettiin että ihan turha vaihtaa mitään ennenkun tietokone ilmoittaa, juurikin tämän "pitkäikäisen" ja kalliin öljyn vuoksi. En ole sitten vaihtanut, lisännyt vaan kun auto on vuotanut jakopäästä uudesta asti ja tiivisteitä vaihdellaan vasta maaliskuussa vetarin ja etujarrujen takuukorjausten yhteydessä ;)

  20. Juu, tuossahan on ollut käytännössä kaikki varusteet, eronnee siis suhteellisen ihan suhteellisen paljon bulkki femmakolmefemmasta..

     

    Mitä tulee itse autoon, koeajon jälkeen hymy on aika pitkä. Toi vaan kiihtyy ja kiihtyy eikä mitään ääntä kuulu mistään..lähes aavemaista toimintaa :)

×
×
  • Luo uusi...