Jump to content

Markus78

Jäsenet
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

  • Days Won

    3

Markus78 last won the day on 4. Lokakuuta 2015

Markus78 had the most liked content!

Tietoja käyttäjästä Markus78

  • Syntymäpäivä 29.08.1978

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Sijainti
    09
  • Interests
    Maastopyöräily, Harley Davidson, autot
  • Autotalli
    Mini Cooper Clubman 1.6D -08, Harley Davidson Street Glide Bagger -09, Ghost Kato FS - 5 mtb

Markus78's Achievements

  1. En nyt muista onko -40mm vai -35mm..H&R jouset ne on, ei coiloverit.
  2. Kyllä se Jeep vaan oli ihan mahtava auto talvella mutta tällä on nyt tämä talvi pärjättävä :) Eipä ole webastoa eikä ees lohkolämmitintä. Sellaisen kyllä ajatellut asentaa. Parkki ja rekkariledit ostin motonetista ja hyvin toimii :) Ajovalothan tossa on melko surkeat kun ei ole xenoneita mutta ebaysta tilasin jotkut tehokkaammat H4 polttimot ja niillä näkee pikkasen paremmin. Harkinnut jotain snadeja lisäpikiä keulalle jos vaan löytyy tyylikkäät tai sitten ihan vaan jälkiasennusxenonit. Kiitos penkkineuvoista :)
  3. Osaakos joku sanoa meneekö n 4cm madallettuun Clubmaniin 205/55/16 kitkat alle raapimatta? Löytyy yhdet tuoolaiset renkaat ylimääräisenä niin ajattelin ne nyt talvella hyödyntää jos mahttu. Silmämääräisesti on siinä ja siinä vaan joidenkin mielipiteiden mukaan menis. Vanteita ei vielä ole niin ei voi sovittaakaan.
  4. Terve. Tässäpä minun Mini..saa morjenstaa jos tulee vastaan :)
  5. Haussa olisi siistit 16" alut talveksi -08 Clubmaniin. Tarjoa privaviestillä jos löytyy. Käy orkkikset kuin myös tarvikevanteetkin.
  6. Terve. Tässäpä pieni esittely autostani. Nyt jo menossa auto nro 40 eli vaihtoväli on tiheä :) Ennen tätä ajelin vuoden verran 08 - vuosimallin Jeep Grand Cherokeella joka oli mahtiauto kaikinpuolin mutta pirun kallis ajaa minun kilsoille. Ikävä voi kyllä tulla Jeeppiä talvella Minin kanssa :) Tämä Mini oli hyvin spontaani ostos frendini autoliikkeestä. Kävin lyhyen koeajon, sovitin koiraa konttiin ja laskin että kulut on pienet ja että koira mahtuu kyytiin ja kättä päälle ja Mini alle :) Autossa ei ollut liiemmin mitään lisävarusteita. Joku valopaketti eli ledejä sisällä ovissa ja B - pilareissa sekä aux - liitäntä..siinäpä ne mainitsemisenarvoiset. Yleiskunto oli siisti ja tästä lähdin "tuunaamaan" hetimiten autoa mieleisekseni. Vanteet piti heti vaihtaa joten alle tuli BBS LM replicat kultaisella keskiöllä 17" koossa ja 205 / 40 / 17 renkailla. Tämähän tarkoitti myös sitä että alustaa piti saada matalammaksi joten alle lyötiin H&R:n -40mm jouset. Toimii hyvin orkkisiskarien kanssa ja madaltui sopivasti sekä on ihan mahtava ajaa mutkateillä. Takaikkunat tummennettiin jotta koiralla on kesällä kivampi olla ja samalla takavalot saivat lievän tummennuksen. A - pilareihin liimailtiin Brittihenkeä tuomaan hopeiset "Union Jack" liput. Tehoa piti saada myös lisää ja sitä tuo Racechipin "viriboksi" jonka asentaminen oli helppo ja nopea juttu eikä hintakaan päätä huimannut. Tehoa / vääntöä tuli selkeästi lisää jonka huomaa eritoten yläkierroksilla ohittaessa sekä motarille liittymästä liittyessä. Kulutus ei noussut eikä myöskään laskenut. Hifejä paransin Hertzin etupään erillissarjalla ja taakse tuli saman valmistajan 6*9 kaiuttimet. Soi ihan kivasti, toki bassoa voisi olla vähän enemmän. Oranssit sivuvilkut vaihdettiin kirkkaisiin ledvilkkuihin ja parkit myös vaihtui ledeiksi kuten myös rekkarivalot. Sumuvalopolttimot tilasin ihmemaa Kiinasta..piti olla keltaiset vaan eipä ne juurikaan ole joten voi olla että sumarit saavat keltaien kalvotuksen piakkoin. Lyhyen antennin tilasin myös Kiinasta ja hyvin toimii ja näyttää hyvälle.Tässä tähänmennessä tehdyt muutokset. Ehdotuksia kuuntelen mitä tuolle voisi tehdä vielä ;) Auto on jokapäiväisessä työajossa eli mitään jokapäiväistä ajamista rajoittavaa "tuningia" ei ole tuloillaan.
×
×
  • Luo uusi...