Jump to content

Lepi

Jäsenet
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Lepi kaikki viestit

  1. Tuli laitettua nuo Z:tat koossa 205/45R17 alle ja kyllä on parannusta edellisiin. Elikkäs Dunlopin orkkis-runflatteihin. Hiljaisempi kyyti, eikä ollenkaan niin kova. Reagointi ratin kääntelyyn on kuitenkin hienosti tallella. Huomasinpa, että yksi vanne on ottanut ikävästi kivetykseen joskus ja nyt s-spoken ulkoreuna on hiertynyt 20cm matkalta aika näyttävästi. :-/ Onko valkoisille vanteille mitään sopivaa paikkamaalia tms kikkaa, jolla tuota voisi edes hieman häivyttää. Uudenveroista siitä tuskin ikinä enää saanee. Onko Turun suunnalla olemassa fiksauspajoja, jotka kykenisivät ammattilaisen ottein ehostamaan myös vanteita?
  2. Tuo Z on nyt Contin SP2:n kanssa kisassa vielä mukana, mutta jotenkin mieli vetää tuonne Nokialaisen puoleen. Onko Laza sinulla mitään kommenttia rengasmelusta tai uraherkkyydestä Zetoilla? Ajettavuus ja käyttäytyminen muutoinkin on varmaan noillakin ihan napakkaa ja 'minimäistä'?
  3. Lainataan wanhaa ketjua.. Nyt kesän vääjäämättä lähestyessä pitää ruveta miettimään uusia kesäkumeja alle. Onkos ihmisillä joistain merkeistä hyvää/huonoa sanottavaa? Alla on kesällä ollut nyt orkkis-Dunlopin runflatit, jotka joutavat kierrätykseen. Runflatteja en minäkään enää alle kaipaa. Mitäs kokoja s-spoken 17" vanteille voi laittaa tuon 205/45 lisäksi? Autokeskus sanoi, että vanne rajaa vaihtoehdot juuri tuohon, mitä hieman ihmettelin. Jostain lähikoosta voisi löytyä edullisemmin hyviä vaihtoehtoja.
  4. Kaunis on kyllä tuo minizzin postaama sinivalkoinen kaunokainen. Mieltä lämmittää entisestään, että oma, tällä vuosituhannella tehty kulkupeli omaa saman värityksen raitoja myöden. :-*
  5. Menneenä keskiviikkona bussimatkalla Lauttasaari-Kamppi neljän ruuhkan aikaan tuli bongattua viisi miniä. :) Lauttasaaressa parkissa vanha kullan värinen mini ja neljä uudempaa. Punavalkoinen Cooper (tai S), jossa bonnet-raidat ja iso valkoinen "kisanumero" ovessa. Kampin nurkilla peräkkäin sininen cabrio ja musta cooper sekä Kampintorilla uusi punavalkoinen ässä. Varsinkin tuo kullanvärinen classic, takaluukussa Mini 1000, ja valkoisen ympyränmuotoisen kisalätkän omaavat jäivät erikoisempina mieleen. :)
  6. Hyviä kuvia, paljon oli porukkaa näemmä liikkeellä. Lahti nyt on otollinen paikka järjestää tuollaisia tapahtumia, oma classic-kulttuuri taitaa voida hyvin. Ja siinä bongatulla trailerilla saattoi hyvinkin olla juuri tuo kuvaamasi sininen rallityylin mini. Onkohan se ihan historic-luokassa kisapelinä?
  7. Sunnuntaina illansuussa Lahdessa tuli bongattua kaksi classic Miniä Hämeenlinnantiellä liikenteen seassa. Punainen ajeli omin voimin ja sininen 'ralli-malli' - oli trailerilla Volvon perässä. Arvatenkin Classic Motorshowsta tulossa, johon olisi ollut hieno itsekin ehtiä.
  8. Lepi

    Radion vastaanotto kehnoa?

    Jotain tällaista uumoilinkin. Pitänee kysyä Metro-Autosta, josko tietäisivät missä vika olisi. Enpä ole huomannutkaan, että eri inputeille on omat säädöt. Tuohan on mainio ominaisuus. Kiitti vinkistä.
  9. Mikäs on yleinen konsensus Radio Boostin vastaanoton tasosta eri radioasemilla? Tuntuu, että omassa 2004 Cooperissa ns. vahvatkin kanavat rätisevät. Eihän sieltä ratiosta nyt niin mahtavaa tarjontaa tule, mutta olisihan se kiva vaikka sitä Radio Rockia kuunnella ilman rätinöitä. Luulisi, että Turun keskustassa nyt tuokin roketti-rolli -kanava kuuluisi. ::) ..vai onkohan jossain jotain rikki. Antenni nyt on ainakin paikallaan tukevasti. ;)
  10. Pari ässää bongattu tänään Turun suunnalla. Vihreä ässä valkoisin s-spoke vantein ja bonnet-raitoineen oli parkissa Turun keskustassa, Hämeenkadun varressa. Toinen havainto olikin Naantalin S-Marketin pihalta, tässä tapauksessa uutta mallia oleva sininen ässä kattoluukulla ja myöskin valkoisilla konepeltiraidoilla. Piti siinä sitten oma Cooper pistää viereen uutta mallia ihailemaan. 8-)
  11. Lepi

    MINIpowerprog kit

    Nuo saarimaan veikkoset tuntuvat luottavan ainakin seuraaviin ECU:n remappaus-softiin. http://www.mybluefin.co.uk/ <-- Bluefin Superchips http://www.amdtechnik.com/index2.cfm <-- AmD OneClick Näissä taitaa olla backup-mahdollisuus alkuperäiselle softalle myös. Mini2.comista löytyy lukemista päiväkausiksi. :)
  12. Lepi

    ALTA Air Intake v2

    Aihetta sivuten: Voiko näitä aftermarket-intakeja (finglish ::) ) käyttää huoletta myös Suomen talvessa? Jos ei niin miksipäs ei?
×
×
  • Luo uusi...