Jump to content

JCW

Jäsenet
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän JCW kaikki viestit

  1. JCW

    Viikon kuva

    Ei ehkä viikon, tai päivänkään kuva, mutta Suzuki Swiftiä olen erehtynyt kauempaa katsottuna luulemaan MINIksi. http://www.jdm-per4mance.com/images/suz ... vvt_m1.jpg Ehkä hieman off-topic, mutta niin on muillakin ;)
  2. Olisinpa ollut seuraamassa kun kokeilit tuota poski&suu-juttua. Meinaan vaan että varmaan aika hassun näköistä touhua :D Pitänee odottaa että tulee pimeät illat ennen kuin kehtaan itse kokeilla kyseistä temppua ;) Hyviä tippejä & ainakin mulle suurin osa uusia! Kiitti niistä!
  3. JCW

    Minin kakkos huolto

    450 Wetterillä Oulussa. Edessä noin 8500km päässä. Pitäähän se nyt omalle kullalle kunnon merkkihuolto kustantaa, maksoi mitä maksoi 8-)
  4. Morjensta päivää vaan Helsinkiin (Ja tänne meille muuallekin Suomeen) ;) Käytin reilu parisen viikkoa sitten yksityiseltä ostamani JCW:n vuosimallia -02 sisäpesussa (vesi), ulkopesussa&vahauksessa, moottorin pesussa, sekä ionisaattorissa Oulun Oritkarissa sijaitsevassa Pesukoplassa. Suosittelen paikkaa lämpimästi, he tekevät kaikki puhdistukset (ulkoiset) käsin. Eli ei mene maalipinta pilalle. Paikan työntekijät (ainakin omistaja), on viimeisen päälle ammattilainen alallaan, joten homma hoituu. Maksat ehkä hieman enemmän kuin heikompilaatuisessa paikassa, mutta eihän meitä MINIn omistajia voi ainakaan piheiksi haukkua, eihän ;) http://www.pesukopla.fi/ Ai niin, kertokaa kaverille että häntä on kehuttu muiden MINIn omistajien toimesta niin saatte 110% palvelua normaalin 100% sijaan. Tupla ai niin, MINÄ en ole kyseisessä yrityksessä osakkaana/tekemisissä millään lailla, vaan haluan kehua kerran kehuttavaa kerrankin on.
×
×
  • Luo uusi...