Jump to content

Antti

Jäsenet
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Käyttäjän Antti kaikki viestit

  1. Arse! "Takavetoisuus tietysti aiheuttaa etenemiseen omat rajoituksensa suomalaisissa olosuhteissa. Tällä hetkellä autossa on kitkarenkaat, sillä takarenkaiden koko on 275/35 R 18, eivätkä isot jarrut salli pienempiä vanteita. Harvinaisen kokoiset nastarenkaat ovat kuitenkin jo tilauksessa." Tekarin netistä lainattua faktaa.. Mistä perkeleestä mulle se neliveto on jääny päähän muhimaan...? Yleensä nää mutujutut on mulla aika vahvoja, olit siis oikeassa.
  2. Korjaan. Olet väärässä. Ja tarkistampa tuon vasta tämän postaamisen jälkeen, voitonvarmana... ps. Kalahti kuitenkin omaan nilkkaan.. ::)
  3. Antti

    Muut "retroautot"

    Challengerihan oli tapposiisti! Mistä tahansa suunnasta yhtä tyly kuin alkuperäinen. Joka pitäis kyllä saada joku päivä, mutta kun ne automaatit ei vaan ole mun juttu vaikka kuinka olis vääntöä... Kai nekin vanhemmiten alkaa kelvata mutta ei perkele vielä..
  4. Antti

    Tarrat kyljessä

    Pitää tossa töissä virittää paremmalla ajatuksella mitä moinen kustantaisi. Tekeekö joku tosta erityisen virallisen vai voisko tosta tehdä vielä piirun verran vauhdikkaammaan samalla. Vaikka hyvältä näyttää noinkin niin ihan pienellä lisällä toi olis vielä vauhdikkaampi.
  5. Yks mikä on kanssa varma on se että neliveto on aina neliveto. Mulla sitä ei ole, mutta tuossa Poliisisetien Jaguarissa sellanen on. Ei sitä nyt sitten kannata yrittää pakoon lähteä. Ehkä muutenkaan. Olipas se kivaa ja edullista - voe miten onnellinen olenkaan kun uusi auto on alla... Citikalla en olis mitenkään kerennyt tutkaan tota vauhtia.
  6. Antti

    Dynotus

    No sen just ekhä kärsiikin. Saas kattoo onko tuolla Doc-powerilla sitten joku ohjelmoinnin yhteydessä oleva testi tms. joko kuuluva tai sitten erikseen lisäpalveluna suoritettava.
  7. Antti

    Dynotus

    Mitäs muuten maksaa tollanen yksittäisveto kun paikan päällä käy? Kun tuo lastutus kuitenkin tulee tapahtumaan ( tietää vaimo siitä tai ei..) niin olishan se legendaarinen ennen ja jälkeen kiva tietää.
  8. Antti

    Maalaus ja myllytys

    Mjuu! Ei kannata hirveästi alkaa TSI-meiningillä tuota myllytystä alkaa suorittamaan ettei päästä maalarin pakeille. Mutta ainahan voi kokeilla. Suurin etu myllytyksestä on auringonpolttamiin autoihin jolloin maalipintaa ikään kuin hiotaan ja poistetaan pintakerroksesta se haalistunut osa. Kunnon vaha pintaan ja kyllä kiiltää kuin uusi. Näin sitä myydään vaikka minkälaisia paskakasoja "hyvinä yksilöinä" käytettyjen autojen puolella. Kai siinä kaikkea muutakin hienoa saa aikaseksi mutta tuo maalipinnan kiilto ja tasaisuus taitaa olla se tärkein. Öhkä?
  9. Antti

    mini2-finn tarra-asiaa

    Jepa. Hyvä jotta homma toimii. File on tallella että kyllä noita lisää saapi jos tarvetta ilmenee. Ja aion tietysti vakoilla täällä ja hyökätä vaikka kesken hyvin sujuneeseen miittiinkin, vaikkei Ingolstadtilaisia hyvällä katottaiskaan ;) . Tästä jatkuu, Jouluja koko osastolle.
  10. Antti

    Bonnet-raidat

    Ja tässä oma jos olisi punainen Mini käytössä... Ensinnäkin Paavo Pesusienen paras frendi on kova hanu ja jos se diggaa vielä Slayeriä niin sit se on mun minin katto.. Hmmm. Ladaan kyllä vois ton tehdäkin, siinä kun on maalattu justiinsa kaikki paitsi katto.. Öhhöö..
  11. Antti

    Bonnet-raidat

    Toi Mini on niin antoisa kohde kaikelle poikkeavalle että jos jollain tulee jotain villiä ideaa niin eikun mailia tulemaan. Joku liukuvärjätty katto tms. pitäisi jo vihdoin toteutaa, mutta muissa autoissa ei juuri ole samanmoista yhtenäistä kattoa. Siihen kun menisi vaikka nelivärikuva tulostamalla melko siististi. Lippu kun on käytetty niin se ei sytytä mutta omaperäiset idikset jossa joku poikkeava kuvio olis aika rock. T: Antti
×
×
  • Luo uusi...