Jump to content

Mini cooper ennen 3/2002 etuiskarin tukilaakeri


SamiLa

Recommended Posts

Moi

Olen yrittänyt etsiä etuiskarin tukilaakeria Mini Cooperiini johon ilmeisesti menee sellainen isolla laakerilla oleva versio. Tarjolla vain näitä pienellä laakerilla olevia.  Tässä esimerkki
https://aeromotors.fi/kataloog/article/2524145/20-92-4266-swag
Sitä toista en löydä mistään. Onko tämä versio asennettavissa tähän varhaiseen versioon. Ja jos on niin mistä löytyy tuollainen lautanen mikä tulee tukemaan laakeria jouseen kun se siihen kiinnitetään? Liitteenä kuva tuosta uuden mallisesta jousituksesta ja siitä lautasesta
Osaisiko joku auttaa??

YT. Sami

WhatsApp Image 2022-07-29 at 00.14.30.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Etupään ripustukset muuttuivat joskus maalis-huhtikuun tuotannossa 2002. Jos autosi on ennen tuota valmistettu, niin eipä siihen taida juuri tarvikeosia saada. Vaihtoehtona on vaihtaa iskaritolpat kokonaisuudessaan, jouset ja kallistuksen vakaajat uudemman mallisiin, tai hankkia nuo osat merkkiosana. 

Itselläni oli aikanaan helmikuussa '02 valmistettu Cooper, ja painin tämän saman ongelman kanssa iskarien vaihdon yhteydessö. Lopulta päädyin modernisoimaan koko etupään vaikka se vähän kalliimmaksi tulikin.

Voihan toki olla mahdollista, että uudemman mallin laakerin saisikin menemään vanhempaan tolppaan, mutta tarkalleenottaen siihen en osaa kommentoida, koska oma probleemani liittyi iskareihin.

Link to comment
Share on other sites

Moro. 

Sain vaihdettua pelkän laakerin siihen pesään. Löytyy SKF laakeri siihen. En muista mikä oli se numero. Löysin täältä foorumista aikaisemminkin keskustelun ja siinä annettiin yksi SKF numero, mutta se oli kaksi kertaa liian iso. Melkoisen salapoliisi työn jälkeen tosiaan löysin siihen SKF numeron ja sain 24€:lla uudet laakerit.

Link to comment
Share on other sites

Mahtavaa. Olisi hienoa, jos löytäisit sen laakerin koodin ja postaisit sen tänne meidän muiden iloksi, jotta seuraavan ei tarvitsisi tehdä samaa työtä. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...