Jump to content

Ohjaustehostin jää päälle ..


Minitopi

Recommended Posts

Siis jos meinaat tehostimella sitä koko pakettia jossa sähkömoottori niin sen tyyppivikahan on että öljyt pääsee sinne moottorin puolelle.

Fiksaat sen tai vaihdat ehjän tilalle.

Uskoisin johtuvan itse tehostimesta kyseisen vian eikä ohjauksessa. Luulisi että se ottaa sen verran isot virrat käytössä että on suoraan akussa itse käyttösähkö joten oikosulku öljyllä voisi sen jättääkin päälle.

Link to comment
Share on other sites

Äkkiseltään hiilet aika lopussa muutenhan toi on ehjä. Oletin tuosta tekstistä "täynnä sitä itseään" että sähköpuoli olisi uinut öljyssä. 

Meneekin vaikeammaksi ja täytyisi melkein päästä jonkun katsomaan tarkemmin läppärillä mitä se siellä tekee ohjaustehostimen ohjaukselle. 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Moi,

Itsellä oli sama vika, tehostin jää päälle tai lähtee päälle vaikka auto seisoo lukossa pihalla. Samanlaista hiilipaskaa tuli ulos minulta. ostin IKH:lta samanlaiset hiilet ja hioin muotoon. vähän aikaa toimi. Sitten kun alkoi uudestaan oirella laitoin releen ohjaustehostajan +johtimen väliin. Iso rele joka kestää 200A maksoi noin 20€ mutta luulisi kestävän kun auton sulake ohjaustehostimelle on 150A.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...