Jump to content

Android soitin alkuperäisen R53 navin tilalle


Gtec

Recommended Posts

Taloon saapui eilen "uusi" vuoden 2003 R53 Cooper S ja ko. yksilössä on alkuperäinen navigaattori. Tuo vanha navihan on sinällään turha, ajotietokoneesta saatava data turhahkoa jne. ja etenkin, kun näyttössä isot pikseli vikarannut syntyi ajatus korvata  koko härpäke esim. 2din kokoisella android radiolaitoksella. Autoon on jo aiemmin vaihdettu Kenwoodin radio ja lisätty vahvistin, joten sitä alkuperäistä soitintakaan ei enää ole haitolla.

Ajatus olisi siis heittää tuo navi ja nykyinen radio takakäteen ja istuttaa siihen keskiympyrään uusi soitin joko helpolla tai tuningilla.

Kysymys siis kuuluu onko kenelläkään kokemusta moisesta operaatiosta, tietoa saako ratin näppylät toimimaan semmoisen universaali android soittimen kanssa, löytyykö näihin "vanhempiin" laitoksiin mallikohtaista yksilöä  tai  sopisiko mikään BMWhen tarkoitettu tuon tilalle?

Link to comment
Share on other sites

Siihen navin ruudun paikalle ei sovi mikään soitin, siellä takana ei ole tilaa. Ehkä joku viritys jossa soittimen näyttö on kaapelin päässä ja sovittelee sen siihen navin näytön paikalle, ja itse soitin on jossain muualla..?

2DIN -kokoisen soittimen saa kyllä askarreltua siihen vakiomankan paikalle, kun siirtää ilmastoinnin nappulat ja alla olevat kytkimet pykälää alemmaksi, ja tekee vähän Dremelillä tilaa. Alla pari esimerkkiä.

https://www.minitorque.com/threads/r53-double-din-apple-car-play-install.206331/

https://youtu.be/Bz1RGpoSf6Q

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...