Jump to content

Huom!! Ebayn hinnat ei pidä paikkaansa brittilästä tilatusta tavarasta.


cam700

Recommended Posts

En tiedä onko ollut täällä jo mutta varmistakaa luottokortiltanne ebayn tilaukset ja verratkaa ebayssa ilmoitettuun laskuun!! Koskee erityisesti tätä palstaa koska käyttävät briteistä tilattuun tavaraan jotain Pitneybowes jälleenpakkauspalvelua. Mulla oli brittilästä 5 eri pakettia tilattuna ja loppulaskuun oli tullut 27.45€ ylimääräistä verrattuna ebayn ilmoittamaan saldoon. En tiedä onko tuo joku erikoisjuttu auton osien kohdalla. Itselläni kaikki nuo tilaukset liittyi autojen osatilauksiin.

Nyt kun katsoi useampia tilauksia, niin välillä tulee halvemmallakin. Mutta joka tapauksessa ihme arpomista kun hinnat ei pidä paikkaansa.

Link to comment
Share on other sites

Nyt kun katsoi ja laski kaikki tilaukset niin loppujen lopuksi plussan puolella, huh. Nämä oli kaikki tilattu samasta liikkeestä. Olisikohan käynyt joku moka. Täytyy ottaa liikkeeseen yhteyttä. Eipä ole tullut aiemmin katsottua sen kummemmin noita tilausten hintoja.

Link to comment
Share on other sites

Kiitos vinkistä! Taitaa tosin olla myyjän kikkailua eikä eBayn vika. Kuka oli myyjä?

Yleensä jos summa ei täsmää tai tavara ei ole sitä mitä pitää niin eBay Buyer Protection auttaa. 

Itselle ei ole kyllä sattunut mitään kataluuksia eBayssä vaikka kohta sata ostosta tehty. Tosin olen aika kranttu, ostan vain ns hyvämaineisilta myyjiltä.  

Link to comment
Share on other sites

Pitneybowes on ebayn (brittiläisille?) myyjille tarjoama lähetyspalvelu, kun paketti lähetetään ulkomaille. Helpompaa myyjän kannalta, mutta saattaa tulla kalliimmaksi täällä päässä.

Omalla kohdalla tuosta oli hyötyä, kun Posti onnistui mokaamaan, ja palauttamaan paketin takaisin lähettäjälle samana päivänä kun sain saapumisilmoituksen... paketti siis palautui tuonne lähetyspalveluun, josta ottivat yhteyttä tarkistaakseen osoitteen, ja lähettivät sen uudestaan ilman lisäkuluja.

Itse makselen ebay-ostokset aina Paypalilla, ja tarkistan aina ennen maksun hyväksymistä, että summa täsmää. En ole huomannut että olisi tullut ikinä mitään lisämaksuja.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...