Jump to content

Mini boost cd soitin tilalle


Rallymaster

Recommended Posts

Ei taida mennä ihan vain soitinta vaihtamalla.

Bluetooth saadaan asentamalla handsfreekitti, joka sisältää ymmärtääkseni myös USB/AUX -liitännät keskikonsoliin. Mutta bluetoothin kautta et voi kuunnella musiikkia, koska se taas vaatii MINI Connected paketin. Tätä ei saa jälkiasennettua.

Musiikin kuuntelulle bluetoothin yli suosittelen hoitamaan jotenkin nuo USB/AUX liitännät (jos niitä ei siis vielä ole) ja niihin sitten joku bluetooth-to-aux -mokkula kiinni.

 

Link to comment
Share on other sites

Okei...no höh. Lähinnä kiinnosti vaihto bluetooth handsfree toiminnon takia, et vois vastata puhelimeen ajon aikana. Nyt on joku halppis handsfree aurinkolipassa, mut sitäkin pitää usein ladata ja ei meinaa aina kuulla mitä toinen sanoo 😄 ehkä pitää hommata parrotin handsfree-sarja. Sellasta kans kattellu.

Link to comment
Share on other sites

Parrotin joutuisit hommaamaan jokatapauksessa, koska MINI Boost CDssä ei ole bluetoothia mukana. Sen on saanut lisävarusteena Boost CDn yhteyteen.

Nykyisessä MCS Countrymanissa ja edellisessä MCS Clubmanissa oli Boost CD eikä kummassakaan ole bluetoothia. Kun taas tuttavapariskunnan rouvan MCS Clubmanissa (USA tuonti) bluetooth oli ja soittimena oli Boost CD. Toki, Clubman oli 2007, Countryman on 2011 ja tuttavapariskunnan Coutry oli 2013.

Ja tosiaan, soittimen vaihto ei todennäkösesti onnistu bolt on -menetelmällä, koodata pitää.

Link to comment
Share on other sites

Mainittakoo vielä, että edellistä edelliseen 2010 R56:n tehtiin Laakkosella jälkiasennuksena handsfree ja tuo USB-audio, hintaa tais olla reilu tuhannen euroa töineen.

En nyt löytänyt tarkkaa hintaa, jonka olen ymmärtääkseni joskus postannut myös foorumille, mutta toinen vanha keskustelu löytyi, mistä näkee handsfree-asennuksen harmin määrän asennuspaketin kuvan muodossa.

 

Link to comment
Share on other sites

Parrot hommattu 👍 näköjään aika homma saada tuo soitin irti että saa johdot kiinni 😅 noh...viikonloppuna hommiin 😃

Vaikuttaa ihan asialliselta toi parrot 9100...käytettynä siis ostin. Löytyy bluethoot handsfree, myös musiikin kuuntelu bluethoothilla ja aux sekä usb myös, maksoin 30e...tosin puuttuu sen kaukosäätimen telineet (ratti ja koelauta), mut enköhän jotenki saa sen viritettyä koelautaan.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...