Jump to content

Re: missä morris cooper s ?


koirankoppi

Recommended Posts

Tietääkseni yhtään morris cooper s:ää ei ole koskaan ollut veivattavilla ikkunoilla.

Mini cooper 1275 s:iä oli Mk 3 korisia ,eli veivattavilla laseilla on olemassa 70 luvun alusta, mutta Suomeen ei tietääkseni ole tuotu ainoatakaan.

Jos Minisi on tosiaan ollut morris cooper s veivattavilla laseilla, niin on se ollut todellinen HARVINAISUUS???

Link to comment
Share on other sites

Koska kyseessä on pitkä kilpi, eletään jo 70-lukua. Noiden autojen tiedot löytyy AKEsta. Sieltä löytyy auton viimeinen omistaja valitettavasti kuitenkin pientä maksua vastaan, mutta kuitenkin.

 

70-luvulla muutoskatsastusten yhteydessä auton mallinimi muutettiin usein alkuperäisestä vertailumalliksi. Eli päivitettäessä tavallinen Mini 1300 koneelle, tuli malliksi usein Cooper. Liekö kyseessä tällainen tapaus. Tai vaihtoehtoisesti huono kori oli aiemmin vaihdettu uudemmaksi. Näitäkin on näkynyt.

Link to comment
Share on other sites

En minäkään ole koko pitkän harrastushistorian aikana koskaan kuullut, että auton muuttaminen vaikka miksi, muuttaisi sen perustietoja rekisteriotteessa!?

Ainoa mahdollisuus on että auto on vanhoilla esim. 60luvun cooper s:n papereille tehty vähän epämääräinen korinvaihtoprojekti?!

Tässä tapauksessa vähän "läpinäkyvä", koska korin tyyppi (mk3) on mallinimeen aivan väärä.

Link to comment
Share on other sites

Niissä tapauksissa on ollut tuttu tai muuten suopea kats.mies, joka on laittanut rek.otteeseen sen mitä omistaja on pyytänyt.

Normaalisti muutoskatsastuksen yhteydessä ei mallinimi kyllä muutu oli moottori jne. mitä tahansa.

 

Itselle on kerran käynyt niin 15v sitten, kun olin yhtä aitoa Cooper S.ää katsastamassa, merkittiin kaaret ym.otteeseen, niin kats.mies kysyi minulta haluanko jotain erityistä vielä kirjoitettavaksi/merkittäväksi otteeseen!

Mutta Kyseessä olevan yksilön identiteetinhän saa selville rek.numeron perusteella. Jos ensirekisteröinti on esim. jossain 60-luvulla ja kori 70-luvulta,niin siinähän se. Silloinen omistajahan sen parhaiten tietää mitä on tehty. Kyllähän useimmat 70-luvun rataminit oli perusteeltaan ihan tavallisia Minejä, vaikka ne lähtölistoissa mainittiin Coopereina ja S:nä.

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...