Jump to content

Tyhjäkäynti kateissa


A Cooper

Recommended Posts

Ulkoilutin Cooper SPI -94'sta ja tuli hieman tietöitä ja tärinää vastaan.  Moottori sammui ja puolan irronnut johto laitettin paikalleen. Tyhjäkäynti katosi myöhemmin kahvipaussilla hieman nopeamman ajovaiheen jälkeen. Kierroksilla toimii normaalisti. Jotakin on ilmeisesti löysällä tms.. V. Soikkeli varmaan tunnistaisi ongelman mutta en löydä hänen puhelinumeroaan. Löytyisikö apuja?

Link to comment
Share on other sites

Kiitos avusta, Kaiden soitto auttoi. Alipaineletku ECU:un oli murtunut ja alipaineyksikköä käsitellessä murtui vielä kaasariinkin menevä liitinosa. Mini on seissyt muutaman vuoden eli tällaista on odotettavissa lisääkin. Näiltä sivuilta löytyy paljon tietoa kun ensin opin sitä etsimään. Nyt kikkaillaan niin kauan, että saadaan uusia osia.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Netistä löysin tällaisen korvaavan alipaineletkun: Samco Motorsport 3 mm Silicon Pipe with elbow. Onko kokemuksia, saako Suomesta? Vanhat letkut fiksattu väliaikaisesti ohuella bensaletkun pätkällä ja ilmastointiteipillä. Seuraavaksi moottorikiinnikkeiden vaihto, joka on seuraavaksi opeteltava asia. Isoista käsistä on hyötyä lentopallossa ja keilailussa, ei tässä hommassa. Vielä pitäisi päästä ajelemaan ja sitten siirtyminen projektipuolelle.

IMG_20180902_104410.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...