Jump to content

Tyhjäkäynti kateissa


A Cooper

Recommended Posts

Ulkoilutin Cooper SPI -94'sta ja tuli hieman tietöitä ja tärinää vastaan.  Moottori sammui ja puolan irronnut johto laitettin paikalleen. Tyhjäkäynti katosi myöhemmin kahvipaussilla hieman nopeamman ajovaiheen jälkeen. Kierroksilla toimii normaalisti. Jotakin on ilmeisesti löysällä tms.. V. Soikkeli varmaan tunnistaisi ongelman mutta en löydä hänen puhelinumeroaan. Löytyisikö apuja?

Link to comment
Share on other sites

Kiitos avusta, Kaiden soitto auttoi. Alipaineletku ECU:un oli murtunut ja alipaineyksikköä käsitellessä murtui vielä kaasariinkin menevä liitinosa. Mini on seissyt muutaman vuoden eli tällaista on odotettavissa lisääkin. Näiltä sivuilta löytyy paljon tietoa kun ensin opin sitä etsimään. Nyt kikkaillaan niin kauan, että saadaan uusia osia.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 viikkoa myöhemmin...

Netistä löysin tällaisen korvaavan alipaineletkun: Samco Motorsport 3 mm Silicon Pipe with elbow. Onko kokemuksia, saako Suomesta? Vanhat letkut fiksattu väliaikaisesti ohuella bensaletkun pätkällä ja ilmastointiteipillä. Seuraavaksi moottorikiinnikkeiden vaihto, joka on seuraavaksi opeteltava asia. Isoista käsistä on hyötyä lentopallossa ja keilailussa, ei tässä hommassa. Vielä pitäisi päästä ajelemaan ja sitten siirtyminen projektipuolelle.

IMG_20180902_104410.jpg

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...