Jump to content

R56 avain: Toinen toimii kaukosäätimenä ja toisella saa autonkin käyntiin


Lieminen

Recommended Posts

Mistähän päin tätä ongelmaa lähestyisi, jotta saisi edes yhden toimivan avaimen?

Avain 1 siis toimii kaukosäätimenä, ovet ja peris aukeaa kuten pitää napeista. Virtalukkoon tunkiessa  ei tapahdu mitään. Ensi alkuun teki vain ajoittain tätä, mutta nyt ei inahdakaan vaikka miten käyttäisi lukossa ja huokailisi.

No, onneksi on vara-avain. Tässä ei taas toimi kaukosäätö napeista. Virtalukkoon laitetettaessa virrat hörähtävät kuten pitää.

Molempia koitin koodailla tuon palstan ohjeen mukaan, mutta ei auttanut. Toiminnot ovat edelleen samat.  Onneksi vielä toimivat edes noin 😄

Kattelin noita Aliexpressin avaimia, mutta niistä ei oikein ottanut selvää. Osa on pelkkiä kuoria, jopa koristerenkaita. Pari missä oli siru ei tottele manuaalikoodausta.

Osaisko palstan väki auttaa mistä lähtisi vikaa hakemaan?

Link to comment
Share on other sites

tuttuja juttuja 😌 ja siitä ei oo edes pitkä aika kun keksin mikä omassa ykkösavaimessa oli vikana, teki ihan samaa mitä toi sunkin avain. eli omasta oli kide lähtenyt sieltä avaimen sisältä irti ja sen takia se kadotti aina sen yhteyden. laitoin sen kunnolla kiinni ja paritin uudestaan, ei oo sen jälkeen enää avainta kadottanut. sitä avainta voi vähän heilutella ja kunnella kuuluuko mitään "kilinkalin" ääniä. en tiedä mitä ohjeita oot käyttänyt koodaamiseen, mut vähän luulen et se takaisinparitus ei onnistu ku jollain sopivalla softalla. 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...