Jump to content

vaihdekeppi konversio...


villetre

Recommended Posts

Tulipas käytyä Minitronissa tossa viikolla ja mukaan tarttu tollainen "sport"-mallinen vaihdekeppi jonka pitäisi lyhentää vaihdevälejä.Asennus takkuaa,vanha keppi irtos helposti,myös "tapit" jotka pitää keppiä siinä sen kupin avulla saatiin taistelun jälkeen irtoon.Jotenkin kun sitä uutta koittaa laittaa niin se ottaa kiinni ja sivulle liike ontuu...Siitä pohjan pellistä pitää ilmeisesti hioa siitä pystysaumasta jonkin verran pois?!

Päältä pystysuunnassa vaiko sivusuunnasta?!

Lisäksi uuden kepin ahdas sovitus vaikeuttaa hommaa,kun ei mene siihen reiän päälle kovin hyvin vaan ainoastaan suostuttelemalla vasaralla. ;D

Link to comment
Share on other sites

Kenen valmistajan sarja? Omaan kun laitoin joskus  ton KAD:in valmistaman sarjan ni ei kyl tarvinnut mitään sen ihmeemmin muuttaa. Se pohjapellin pystysauma on pakkilukko, en menis sitä laikkailemaan. Oletko varma että se ei liiku sivusuunnassa tarpeeksi, lyhentää meinaan yllättävän paljon sivusuunnan liikettä.

Link to comment
Share on other sites

Joo,se osa ei pääse pyörähtään juurikaan,jollei sitä ota irti.  :) No,joka tapauksessa keppi saatiin kiinni taistelun avulla, pyöreä muoviholkki oli liian iso eikä uponnut reikään(noin 1,5mm liian iso). Kuulaa hiomalla keppi upposi,ja otti siihen pohjakanteen kiinni sitten...  ;D Pakkilukko seinämää hiomalla pakki alkoi toimiin. Mutta huh,mikä taistelu jonkun vaihdekepin takia.Vaan onpa mukavan sporttinen ajaa kun keppi ei heilu miten sattuu ja vaihteet on nopea kytkeä päälle!!! Kiitoksia neuvoista toki!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 kuukausi myöhemmin...

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...