Jump to content

Tehokas mylly


Puuhis79
 Share

Recommended Posts

1275 lohko, 73,5mm männät, 286MD kentcams:in nokka, iso LCB pakosarja, säädettävä jakopää, 45dcoe weberi piitkällä imusarjalla 6-7" ja kunnon torvilla, RC40 putkisto(nätti ääni ja tarpeellinen virtaus), 35,6/31mm kilpaventtiilit hyvintehdyssä kannessa, ultralight vauhtipyörä harmaa asetalma ja ap-racingin kilpamassalevy. Tollasista lähtisin kasaileen,tulee laajavääntöinen suht helposti ajettava ja aikas tehokas kone.Puristuksia n.11:1, a+ veivit(kevyet ja riittävän kestävät), aldon yellow jakaja (tai joku vastaava) ja keskimmäisen runkopukin vahvistus. Laatikkoon vahvempi ristiakseli perä ja 3.44 välitys.

Link to comment
Share on other sites

Kone vaikuttaa asialliselta. Mutta se tulee keväällä ajankohtaiseks... Alustaan tulee Spaxin kynät, jarruihin 4-mäntäiset jäähyt. levyt, taakse "paremmat" rummut... + muut puslat + säädettävät roinat

 

 

Nyt ajattelin kerrankin tehdä sen mitä olen halunnut.... kunnon kiesin

Link to comment
Share on other sites

1.5:1 välitteiset rullavivut sopis viel tohon jatkoks, normaali 1.5 välitetyil vivuil tuppaa ohjurit kulumaan tod nopeasti. Ittellä oli tollanen motti ja oli kiitettävän nopea ja vaivaton ajaa. Uuteen mottiin pistin sit hiukka kireämmän nokan ja kyl vaivattomuus karisi, on hivenen rivakampi mut kyl toi käytettävyys hiukan kärsi. 1380.cc 286 nokal on mukavasti vääntävä kone, vääntö muuttui 2500-7500 alueella vain 5nm eli koko alueella oli mukavasti vääntöä tarjolla. Meinaatko pistää 10" vai 13" pyörät?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...