Jump to content

Ajovalot kateissa...


villetre

Recommended Posts

Jeps,ajovalot kateissa.Katkaisin mitattu-kunnossa,rele tuntuu toimivan,parkit toimii,ajovalo polttimotkin katsottu...Vihjeitä mistä vikaa etsiä???Tosin samassa hävisi räplätessä vielä vilkutkin-eli eipä toimi enään vilkutkaan paitsi hätävilkku asennossa.Takavalot toimii normaalisti,tosin ei siis vilkut.Kiitokset taas asiasta tietäville.  ::)

Link to comment
Share on other sites

Katoitko sulakkeet mittariston takaa? Ja liittimet jotka on maskin takana. Noissa mulla on ollut ongelmia ja katkasijoitakin on mennyt useempi. On ollut jopa sillai että kun ottaa toisen valon irti toinen toimii mutta molemmat kiinni mitään ei näy. Pitäisi releyttää nuo omat valot ja vetää uudet piuhat lampuille kun tuo valojohtosarja on todella murheenkryyni.

Link to comment
Share on other sites

Ja valot on kunnossa.Tuli vaihdettua meinaan kaikki siellä nokalla olevat liittimet uusiin ja huonot johdot vaihdettua uusiin ja pelittää! ;) Lisäksi samalla korjaantui vilkutkin toimiviksi. Lopuksi: kannattaa tarkistaa maadoitukset kunnolla,meinaan kun mittailee mittarilla ja siihen on "ottaa" hyvän maadoituksen niin kertoo hieman vääriä...No loppu hyvin ja kaikki hyvin.Vähäksi aikaa. ;D

Link to comment
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään
×
×
  • Luo uusi...