Jump to content

Ilmat pois lämppärin kennosta...


gt5000

Recommended Posts

Moi.

 

Kuinka saa helpoiten ilman pois lämppärin kennosta? Kyseessä on -96 SPi missä on kenno ja moottori koelaudan alla. Kennolle tulevan veden letku on tulikuuma ja pois menevä letku aivan viileä, lämppäri puhaltaa kylmää vaikka moottori on lämmin. Olen käytellyt autoa kovilla kierroksilla  ja nostellut tunkilla eri asentoihin mutta ilma ei tunnu vaan tulevan pois, mikä neuvoksi??

 

T: Aloitteleva miniharrastaja

Link to comment
Share on other sites

Onko lämppärin hana ylipäätänsä auki ? Jos on niin kiertääkö sen lämppärin kennon läpi vesi ? Ei noissa Minin lämppäreisä yleensä ole ollut mitään ilmausongelmia, tosin SPi:ssä on kennosto missä tulo ja lähtö ovat vierekkäin kennon alareunassa. Eikös ton ikäisessä letkut tule kennoon kuskin puolelle ? Jos hana on auki ja kenno ei ole tukossa niin irroita lämppäri kiinnikkeistä ja nosta se pystyyn siten että letkut on ylöspäin. Yritä sitten saada sinne mahdollisesti nalkkiin jäänyt ilma veks.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Mulla taitaa olla sama probleemi, mutta Mini 1000 -77, joka käynyt moottoriremontin läpi. Koeajossa lämppärin sisään tuleva vesiletku kuuma, mutta poismenevä kylmä. Mitä ilmeisimmin ilma siellä lukittaa nyt nestekiertoa? Toimiiko edellä mainittu ryhtiliike lämppärille myös tässä tilanteessa, vai tarvitseeko lämppärin avata kokonaan?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...