Jump to content

Austin Mini Clubman mk3 katkaisinpaneeli


clubman70

Recommended Posts

Millainen katkaisinpaneeli kuuluu mini MK3 vm.70 clubmaniiin?, kuvanmukainen paneeli löytyi, jossa katkaisijoita on neljä kappaletta.

Tuossa ei ole olenkaan pissapojan pumpun katkaisijaa?, millainen sen kuuluisi olla? Uudemmissa on pissapoika kaiketi ratin viiksessä.

Alkuperäistä ei ole tallella, joten olisi kiva jos jollakin olisi vaikka kuvia alkuperäisestä paneelista.

 

Pasi 

 

post-1000-0-18135500-1388674807_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

post-3300-0-14224200-1388841222_thumb.jpg

 

Tuommoinen paneeli kuuluu 70-mallin clubmanniin.Pissapoika on erillisellä pumpulla rattiputken vieressä.Keskireikä mikä on  paneelissa peitetty kromilapulla on aikaisemmissa malleissa ollut virtalukon paikka,mutta 70 luvun malleissa siirtynyt rattiputkeen missä on myös rattilukko.Laita yv:tä mikäli on tarvetta tuollaiselle paneelille.

Link to comment
Share on other sites

Miten mahtaa olla noiden hätävilkkujen pakollisuus tämän ikäisissä autoissa? En ole löytänyt ainakaan erillistä relettä sähköromppeista hätävilkkuja varten.

Ilmeisesti tuo jarrujen testauskytkinkin tullut vasta myöhemmin tai jossain toisessa maassa vaadittu.

Voisihan tuota olemassa olevaa paneeliakin käyttää ja kytkeä pissapoika tuohon jarrutestaus kytkimeen, olisi katsastusmiehelläkin ihmeteltävää...

Link to comment
Share on other sites

Tuo harmaa paneeli oli -70 clubmanissa ja siinä vipukatkaisimet. Musta paneeli oli vasta -76 keinukatkaisimilla. Nelivilkkua ja jarruvikavaloa ei ollut normaalisti 70 mallissa.

Tuohon sarjaan sopisi kuvan lyhdynpesurin katkaisin, jos haluaisi pissapojan sähköpumpulla..    Pitääpä tutkia jos siihen saisi myös palautuvan kertapyhkäisyn liippareille.                        post-700-0-43502000-1389473209_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...