Jump to content

Miniä hankkimassa


eewee

Recommended Posts

Moi,

Vaimolle kesäautoksi miniä katsomassa tosin ehkä itelläkin intresseissä kurvailla sillä. Kysymys on minin värityksistä. 1992 mini cooper jossa valkoiset raidat konepellissä ja musta katto. Olen ymmärtänyt että Coopereissa on valkoinen katto eikä musta. Onko värityksiä ollut saatavana aivan millä tahansa vai kuinka ko kö?

 

Niin ja toinen kyssäri vielä että saako vanhempiin mineihin turvavöitä asennettua taakse, ajatellen jos perheen kanssa liikutaan niin kaikki olisi vöissä kiinni.

 

Eewee

Link to comment
Share on other sites

Hyvin vähän oli mustakattoisia Coopereita 90-luvulla. Ainoat mitä keksin oli vaaleat värit: White Diamond (RDP), Quick Silver (RDR) ja Storm Grey (RDO). Nämä olivat siis mustalla katolla. Ihan mitä tahansa väriyhdistelmiä ei saanut. Ilmeisesti noissa mainituissa oli myös peilit mustia... pitänee tarkistaa.. Ihan valkoisessa Cooperissa ei konepellin valkoiset raidatkaan näytä erikoisilta.

Vuoden -96 jälkeisestä tilanteesta en ole listaa tehnyt, joten siitä saa kertoa joku muu.

 

Takaturvavöistä löytyy varmaan juttua vanhemmista viestiketjuista.

Link to comment
Share on other sites

Tallissa se on nyt seissyt sen pari viikkoa. Talviteloille siirtyy tänään. Hieno auto, kulkee hienosti 'pakko oli motarilla kokeilla ominaisuuksia'. Auran abc:llä paluumatkalla kotiin päin kun satuin istuskelemaan omassa viereisessä autossa miniä syynäs 7 aikamiestä tuoden jokainen oman wikipedia tietouden minin tekniikasta ja historiasta. Vaikka omaan vielä lyhyen oppiimäärän Ministä, ei kaikilla aikamiehillä tietotaso ollut aivan ajantasalla vaikkakin aurinkoakin tarkemmalla täsmällisyydellä he asiat esittivät toisilleen :D

 

Mini todellakin on päänkääntäjä. Vaikkakin kaikkialla tunnettu on se silti kummastuttava pieni kirppu.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...